Методи Байкушев призова на дебат Илко Стоянов преди балотажа

30 Октомври 2023 | 09:06
3 коментара
Политика
Благоевград
Методи Байкушев призова на дебат Илко Стоянов преди балотажа

Кандидатът за кмет на Благоевград на ПП-ДБ Методи Байкушев остана втори на първия тур от местните избори с 24,5% към 20:00 час. Той се нареди веднага след досегашния кмет - независимият и подкрепен от ГЕРБ-СДС Илко Стоянов, който събра доверието на 27% от гласувалите.

"Искам да благодаря на всички избиратели в Благоевград, че излязоха  при такава висока избирателна активност и показаха, че не са съгласни с досегашния начин на управление. Смятам, че на втори тур това ще се затвърди с още по-голяма категоричност и Благоевград ще има нов кмет", категоричен е Байкушев. Той призова Илко Стоянов на дебат преди балотажа.

"Очаквам в Благоевград да имаме една истинска битка с г-н Стоянов", заяви кандидатът на ПП-ДП.

От своя страна Илко Стоянов прие предложението на Методи Байкушев за конструктивен дебат, след които хората да преценят за кого да гласуват. автор-Радио Благоевград

Добавени коментари

А.К. публикува:
31 Октомври 2023 | 17:17
Успех, Методи! Вярваме, че ти ще измъкнеш Благоевград от блатото и че ще работиш в интерес на хората. Време е да си върнем Благоевград!
Nansu публикува:
31 Октомври 2023 | 17:15
"Търчи лъжи "е време да си ходи. Този е способен майка си да продаде за собствени интереси. Доказа се като най- некадърния кмет за две години управление. Липсваше улично осветление по кварталите, а дупките по улиците са навсякъде, неподдържана маркировка по пътищата и липса на чуждестранни инвестиции...
Кирил Кирилов публикува:
31 Октомври 2023 | 13:56
Приел го е ама друг път. Кафявият го е страх до небесата !

Добавете Вашия коментар

TOP