Методи Байкушев поведе листата на ПП-ДБ в Благоевград

26 Септември 2023 | 18:53
0 коментара
Политика
Благоевград
Методи Байкушев поведе листата на ПП-ДБ в Благоевград

Кандидат-кметът Методи Байкушев води листата за общински съветници в Благоевград на ПП-ДБ. 

"От огромно значение за бъдещето на Община Благоевград е съставът на Общинския съвет, качествата, професионализма и отговорността на съветниците към избирателите. През последните години зад завесата на колективната безотговорност, със задкулисни договорки и тънки сделчици с кметовете, общинските съветници обрекоха Благоевград на дългове, строителен и транспортен хаос, на унищожаване на зелената система на града. Ние ще спрем това", декларира Байкушев.

Листата на ПП-ДБ се състои от 41 силни личности с изявени граждански позиции, с доказани професионални качества и нетърпимост към всякакви корупционни практики. Хора, за които обществените интереси стоят над личните, които обичат Благоевград и са готови да работят за прекратяване на модела „Стоянов“. Над половината от нашите кандидати са от гражданската квота, те не са партийни членове. Защото общинският съветник работи в защита на обществените интереси, не на партийните. За мен е чест да застана до тях.
Вярвам, че избирателите в Благоевград този път ще гласуват отговорно и със съзнанието, че бъдещето на общината зависи от нашия избор на Общински съвет и ще подкрепят най-силната гражданска листа в историята на града“, каза при регистрацията адв. Методи Байкушев.
В кандидат – съветническата листа на ПП-ДБ участват 41 изявени граждани - лекари, инженери, юристи, финансисти, учители, университетски преподаватели, хора на изкуството, предприемачи, спортисти.

TOP