Методи Андреев: БСП, АБВ, Атака и ДПС са организирана престъпна политическа група

08 Юли 2015 | 18:28
0 коментара
Политика
Методи Андреев: БСП, АБВ, Атака и ДПС са организирана престъпна политическа група

Фактът, че БСП, АБВ, Атака и ДПС не приеха предложените промени в конституцията, с които трябваше да се борим с организираната престъпност, корупцията по върховете на изпълнителната и законодателната власт показва само едно- тези партии са организирана престъпна политическа група. Това каза в студиото на bTV Методи Андреев.

Депутатът определи ДПС като „партия на статуквото”, а БСП, Атака и АБВ като представители на интересите на Русия и Владимир Путин. „Какво иска Путин- България да е финансово и политически нестабилна и точно това защитават с гласуването си тези партии”, допълни Андреев.

Според него, борбата с корупцията е невъзможна поради липсата на реформи в съдебната система и липсата на адекватни законови положения в тази сфера. „Питайте българите дали вярват на съдиите във Висшия съдебен съвет, както каза и Кристалина Георгиева, 92% не вярват на съдебната система”, каза още депутатът от ГЕРБ.

Методи Андреев обяви, че отказът да се подкрепят промените в Конституцията на практика провалят намеренията на правителството и е удар срещу него от страна на посочените четири партии. "Каквото и да установи новата Комисия за борба с корупцията, няма как виновните да бъдат осъдени при съществуването на нереформирана съдебна система", смята той. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP