Местният парламент в Благоевград даде зелена светлина на проф. Д. Тадаръков да направи областта свободна икономическа зона

05 Март 2021 | 11:27
4 коментара
Политика

С 28 гласа “за” общинските съветници в Благоевград приеха концепцията на проф. Димитър Тадаръков „Благоевград – малката Ватикана“.

Местният парламент даде зелена светлина на Тадаръков да направи областта свободна икономическа зона с реализацията на собствения си проект – превръщане на приватизираната от него сграда на бившия Завод за механични конструкции в жк „Ален мак“ в модерен магазин на известна хранителна верига.

Добавени коментари

112 публикува:
05 Март 2021 | 17:59
28 предатели и продажници .Няма да се учудя на следващата сесия да гласувате оставането на Румен Томов за кмет и да почнете да му лижете гъ..а. Много бързо обърнахте резбата .Джендари долни ,събрани от кол и въже .Доказано е ,че от който нищо не става ,отива политик да се цани .
Индиана Джоунс публикува:
05 Март 2021 | 16:57
Какви жалки и смешни сравнения ...??? Каква Ватикана , какви 5 лева бе смешници ..??? Вие не разбрахте ли , че от пръдня- боя не става и , че освен да крадете за друго не ставате ....просто потенциалът ви е на ниво ... “ Еле мама кажа “ така , че поне си трайте с посраните задници дето раздавате общински собствености на разни селяци ...( минералната вода до езерецо и куп други нагли кражби) , които ощетяват гражданите ....
Спец публикува:
05 Март 2021 | 14:27
Не само този е некадърен, всички в тая община и съвет са такива
Феликс Едмундович Дзержински публикува:
05 Март 2021 | 13:43
Преди да гласувате поне проверете какъв е този мошеник, набеден "професор" от ченгесарския библиотекарски институт!

Добавете Вашия коментар

TOP