Меси, Роналдо, Неймар: Това ли е ще е Последното им Световно Първенство?

24 Ноември 2022 | 16:49
0 коментара
Спорт
Меси, Роналдо, Неймар: Това ли е ще е Последното им Световно Първенство?

Роналдо, Меси и Неймар са на тридесет или повече години и всички се чудят дали това няма да е последно им Световно Първенство и как ще се справят те на него. Разбира се, че те не са единствените национали, които ще играят на Световното и са на над 30 години.

От Бразилия има още двама в този списък, които през годините са дали доста за отбора си. Тиаго Силва, който е роден през 1984 и Дани Алвес, който е роден през 1983 и Лука Модрич, който е роден през 1985 ще са станали на над 40 години още преди да дойде времето за следващото Световно Първенство през 2026.

Роберт Левандовки, Томас Мюлер, Кевин Де Бройне и Карим Бензема пък ще са в групата на над тридесет годишните, които също могат да обявят, че се оттеглят от футбола преди следващото първенство. Някои букмейкъри даже пускат бъдещи пазари за такива предсказания и можете да получите безплатен залог ако решите да залагате при тях.

Меси и Аржентинският Отбор на Световното През Годините

Меси спомена, че това Световно е доста важно за него и, че с възрастта нещата се променят много и се вижда кои са важните моменти в живота. Легендата също говори за това как това ще бъде последното му Световно Първенство и как се опитва да предаде позитивният дух на Аржентинският отбор на младите в състава, които тепърва ще играят първото си Световно.

Аржентина има две Световни купи през 1978 и 1986, а също така и два пъти са завършвали на 2ро място през 2014 и 1990. Ще видим как ще се правят и докъде ще стигнат на Световното тази година като все Меси ще е начело на отбора.

Успехите на Роналдо и Португалският Отбор на Световното

За разлика от Меси, думите на Роналдо са, че се надява да бъде част от Португалската футболна федерация още няколко години и, че е мотивиран с висока амбиция за бъдещи победи. Той зави желанието си да участва на Евро 2024. Когато репортери го притиснаха за повече детайли около бъдещи Световни първенства, той каза, че каквото и да следва занапред той ще реши бъдещето си.

Най-доброто постижение на Португалия на Световното Първенство беше през далечната 1966 когато спечелиха третото място. Тази година те ще бъдат в една група с Гана, Уругвай и Южна Корея, но дали ще могат да се квалифицират за следваща фаза ще разберем.

Неймар и Бразилия на Световното Първенство През Годините

Неймар е вторият най-добър голмайстор на Бразилия след Пеле и е считан за един от най-добрите футболисти в света в момента. В документален филм, футболистът заяви, че това може би ще бъде последното му Световно Първенство. През 2014 той пропусна късните етапи на първенството поради контузия. Всички с нетърпение очакват да видят как ще се представи той и дали Бразилия ще спечели шестата си купа когато Неймар няма контузия.

Бразилия са ставали световни шампиони цели пет пъти и общо четири пъти са завършвали на 2ро или 3то място. Тази година са в една група с Камерун, Швейцария и Сърбия и ще разберем дали ще стигнат по-напред както всички очакват.

Добавете Вашия коментар

TOP