Месец юли е наситен с културни събития в Банско

05 юли 2022 | 14:47
5 коментара
Месец юли е наситен с културни събития в Банско

Изберете най-интересното за вас

8-9.07 – Дни на българското кино – „Като за последно“ и „Завръщане 2“
16.07 – Лятна оперна вечер на открито с комичната опера „Дон Паскуале“
21-23.07 – Лятна филмомания под звездите
29-30.07 – Пирински Рок вечери със специалното участие на Рони Ромеро
 


Моля,моля! публикува:
05 юли 2022 | 22:47
Това,че г-н Кадев го е наградил-НИЩО НЕ ЗНАЧИ! Това е направено от куртоазия-все пак депутат е бил човеко!Но това не бива да дава храна на този посерко да се мисли за велик,а вие "тримата от запаса" да се кефите за нищо и да си мислите,че кой знае какво е станало.Некога комунистите дадоха и на баба ми медал,че има три деца.И какво от това?! А после? Умря с 120 лв. пенция.Та и Мацурев са го наградили-голем праз,ама за него си е голем.Може да се чеше с него.Където си поиска!
Запознаат публикува:
05 юли 2022 | 21:16
А защо тогава дори Кадев го награди? Нали са от различни политически сили? Защото тогава му го призна общината?
Втасахме го! публикува:
05 юли 2022 | 16:45
Щом като по-добър в Банско от Мацурко няма-ясно е колко струват банскалии.Аз се чудя защо повръщам всеки ден.Мислех че е хранително отравяне,а то било бацил от ръката на Мацурев,с която ме храни.
Запознаат публикува:
05 юли 2022 | 16:39
Приятели на Банско! Лафът с тротинетката се изтърка вече не сте интересни. И много добре знаем как Баненски по върти този лаф по цял ден. Та знаем и кой плаща на троловете да го тиражират това. Мацурев не е савършен не е и перфектен, като всеки един от нас! Но той работи упорито, неуморно за да защити града ни и да ни осигури финансиране, хляб и поминък! Ако имате по добър кандидат - покажете го. А до тогава - не плюите по ръката която ви храни!
Слаб календар публикува:
05 юли 2022 | 16:29
Защо не сте включили в програмата с нещо да участва и кандидат кмета и кандидат депутата Сашко Мацурев? Той ще ви покаже няколко финтови движения с тротинетка.Не ни лишавайте от подобни зрелища,моля!

Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?