Меркурий в Телец: Фокусираме ума в дългосрочни цели

29 Април 2020 | 07:33
0 коментара
Любопитно

Меркурий в Телец: Фокусираме ума в дългосрочни цели. Планетата на знанието и интелектуалния потенциал ще бъде в земния знак от 28 април до 12 май

Казахме каквото има да казваме по време на Овена, а сега Меркурий влиза в Телец, за да успокои атмосферата с непоклатимо спокойствие. По време на пребиваването си в огнен знак интелектуалната планета вероятно ви е помогнала да вземете спонтанни решения и да бъдете по-смели. Да, преди месец имахме нужда повече от всякога от тази смелост – да инициираме нови разговори и проекти, и да повярваме, че дори и в тотално неочаквана ситуация за света, може да се справим. Меркурий в Телец е етап 2 – след стартирането има нужда от стабилизиране. Телецът е сред най-продуктивните знаци на зодиака – постоянното темпо и фокус върху ясен план му дава предимство сред много други. Планетата на знанието, комуникацията и интелекта ще остане в земния знак от 28 април до 12 май, давайки ни шанса да овладеем препускащите мисли и да направим нещо повече за спокойствието и заниманията си. Ако искате да научите още за вашия хороскоп, вижте страницата на Алекс Иванчева.

Как да се възползваме от всичко това?

Време е за задълбочаване в проекта, който започнахте наскоро или темите, които се нуждаят от сериозен подход. Меркурий в Телец търси разумния и функционален път – сега не е моментът за вятърничави идеи, а за всичко, което има перспектива. Периодът е подходящ да укрепите концентрацията. С дългия престой у дома парадоксално се оказахме с дефицит на вниманието – вероятни причината е, че въпреки липсата на динамика от заобикалящия ни свят, вкъщи има достатъчно неща, които да ни разсейват. Е, помислете в какво наистина искате да насочите съзнанието и тренирайте ума в усвояването на информация.

Ако трябва да водите важни разговори, моментът е подходящ за плавна и добре обмислена комуникация. Вероятно ще бъдете по-структурирани от обикновено, а това увеличава и шансовете за добро развитие.

Подредете ума – също както нашият дом се нуждае от разчистване, съзнанието заслужава ред и пространство. Отделете значимите теми, мисли и емоции от всичко останало и съсредоточете внимание в тях. Наблюдавайте ги и усетете голяма картина.

Всяко качество в определена ситуация може да бъде с отрицателен знак – такъв е случаят и с ината на Телеца. Когато този знак реши, че има мнение относно въпрос, няма сила на света, която може да го убеди в нещо различно. В случая това ще бъде полезно само на тези, които имат нужда да заякнат в отстояване на позицията. За всички останали – нека не бъдем твърде категорични.

Меркурий в Телец и знаците

Най-голямо предимство в периода ще имат земните знаци – Телец, Дева и Козирог. Всички качества на земния Меркурий ще бъдат прилагани по-лесно и от Риби и Рак, а Скорпионът ще трябва малко повече да поработи за целта. Интелектуални предизвикателства ще има за Лъва и Водолея – не забравяйте да търсите пластичен подход в разговорите и менталната дейност. За останалите знаци – използвайте периода, за да вземете най-доброто!

На 4 май Меркурий ще направи съвпад с Уран в Телец – очаквайте интересни разговори и вълнуващи идеи! Не забравяйте да търсите практично приложение на нестандартното и да мислите в перспектива. Успех на всички!

Vesti.bg. 

Добавете Вашия коментар

TOP