"Мерцедес" помете 82-годишна жена докато пресича в Благоевград

22 Март 2022 | 10:30
0 коментара
Криминално
Мерцедес помете 82-годишна жена докато пресича в Благоевград

Около 09:50 часа на 21.03.2022 г. в района на ул.“ Стефан Стамболов“ в гр. Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 73-годишен мъж от гр. Благоевград не е пропуснал и е блъснал 82-годишна жена от града, която е пресичала пътното платно на пешеходна пътека.

Пешеходката е пострадала с изкълчване на капачката на коляното. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.
Полицейски служители на ОДМВР-Благоевград са задържали двама водачи на ППС, шофиращи след употреба на наркотични вещества.

Около 16:40 часа на 21.03.2022 г. по ул. „Стефан Стамболов“ в гр. Благоевгрд, 50-годишен от града е управлявал лек автомобил „Фолксваген Голф“ под въздействието на наркотични вещества. На същата дата, след като е употребил наркотик, 37-годишен благоевградчанин е управлявал лек автомобил „Форд Фиеста“. Той е задържан от плицейските служители на пътя между с. Долно Церово и гр. Благоевград. По случаите са образувани бързи производства.

Добавете Вашия коментар

TOP