„Мерцедес”, ползван от фирма на общинския съветник Рашко Динков изчезна от паркинг в Благоевград

17 Май 2019 | 17:06
0 коментара
Криминално

Крадци задигнаха лекия автомобил „Мерцедес“, ползван от фирма на благоевградския общински съветник Рашко Динков.

Колата е задигната от жк „Запад“ за времето от 20:10 часа на 14.05.2019 г. до 08:00 часа на 15.05.2019 г., съобщиха от полицията.

„Автомобилът бе паркиран пред блока, в който живеем. Той е собственост на фирма, застрахован е, има пълно „Автокаско“. Подадох сигнал в полицията, получих протокол. Надявам се колата да бъде открита. Нека да не нагнетяваме напрежение”, коментира вчера неприятния инцидент общинският съветник от „Коалиция за Благоевград“ Рашко Динков.

За случая е уведомена Районна прокуратура, образувано е досъдебно производство. На същия адрес в жк „Запад“ бл. 40 е  седалището на фамилната фирма „Хидроенерджи БГ“ ООД, в която съдружници са тримата братя Рашко, Милен, Илиан и техния баща Георги Динков.

Дружеството е регистрирано още през 2008 г. с капитал от 5000 лв., в който дяловете са разпределени по братски между тримата братя – по 1500 лв. на всеки, а 500 лв. е този на бащата. „Откраднатият автомобил обаче не е собственост на фамилната фирма, а на друга”, допълни Рашко Динков, без да уточнява коя./Струма/

Добавете Вашия коментар

TOP