Менделсон: Вицешампионът по културизъм Алекси Трънков от Благоевград се врече във вечна вярност на красивата Джамиле

25 Юли 2021 | 15:33
14 коментара
Хайлайф

Младежкият вицешампион на България по културизъм за 2016 г. – благоевградчанинът Алекси Трънков, открадна сърцето на красивата Джамиле, дъщеря на бившия зам. кмет на Белица Мустафа Чавдарин. Двамата сключиха брак пред 180 приятели и близки в изискан благоевградски ресторант.

Алекси и Джамиле се запознали миналата година. Той вече не се занимава с културизъм и е заменил редовните тренировки по бодибилдинг с любителски  по бокс заради ангажираността около работата си в областта на маркетинга и рекламата. Булката пък е последна година студентка по бизнес и международни отношения в ЮЗУ „Н. Рилски“ и през есента й предстои дипломиране. Любовта им пламнала и на 28 декември м.г. Алекси устроил „капан“ на любимата си, като до чешмата на пътя за Разлог с фойерверки и приказна атмосфера поискал ръката и сърцето на Джамиле. Официално годежа организирали на 3 януари. За кумове двамата влюбени поканили благоевградския бизнесмен и общински съветник Георги Корчев и съпругата му,пише струмабг.

„Отдавна сме приятели. Той е сериозен и много отговорен човек, не се двоумихме в решението си кого да поканим за кум“, искрен бе младоженецът.

Заради сватбата на сина си от Испания се прибрали родителите му, които имат строителна фирма в Сан Себастиян, а специалният им подарък, който направили на младоженците, е самостоятелно жилище в Благоевград.

Двамата влюбени се готвят за сватбено пътешествие.

Добавени коментари

Ооо Хекторе публикува:
02 Август 2021 | 19:58
Каква Александра може да гледа какви пет лева бре Хектор ли си Хекатомба ли си когато до него грее такова слънце иди търси ти Александра Да са живи и здрави и да се обичат мноооогооооооо
selski публикува:
28 Юли 2021 | 19:07
До:Baira Ама ти верно си от БАИРА. Написано е, че и той е мусюлманин, ти като развален грамофон повтаряш едно и също, не си интересн , а за умен още повече!
Baira публикува:
28 Юли 2021 | 18:33
Сега дали ще го резнат
... публикува:
28 Юли 2021 | 14:21
Какви красиви младоженци ! Дано са здрави , успешен брак и късметлии !
selski публикува:
28 Юли 2021 | 11:46
Колко ЗЛОБА, колко ЗАВИСТ,а вместо да им честитите! Познавам лично и двамата, те са мусюлмани, макар името на младоженеца да е не ислямско, но това не е прецедент, защото вземете една Силвия Кацарова, една Валя Балканска, те също не са християнки, но срещу тях не роптаете! Здраве, щастие, берекет на младото семейство,скоро ще се радват и на бебче, да им е живо, и здраво, нека радва всички!
ZASHTO??? публикува:
27 Юли 2021 | 23:38
и защо да не ни интересува? Все пак младежът е изявен спортист ,ти за какво искаш да пишат Super Преподобний? Как Бойко Борисов е вдигнал кръвното или къде коя катастрофа колко жертви е взела ли? Явно само от негативизъм имате нужда българите ,за да имате повод да се оплаквате и да се жалите колко сте убитаци :)
ГОСТ В БГ публикува:
27 Юли 2021 | 23:14
Боже,колко злоба има в тая България ,боже! Това ли е важно в случая, НЕуважаеми Българи,кой какъв е и колко е богат?!? Пожелайте здраве и любов на тези красиви деца ,ама БЪлгарина трябва да оплюе,не може да се зарадва на нечие чуждо щастие Потъвайте в злоба,аре.......
До Ахил и себеподобний! публикува:
27 Юли 2021 | 23:02
Младоженецът е мюсюлманин ,и както трябва, си е взел мюсюлманка!!! Любов,късмет и щастие на тези красиви младежи,на Ахил и компания,по една студена вода! ;)
Хектор публикува:
26 Юли 2021 | 17:06
Eхх Алркси Алекси, толко ли нямаше някоя Александра, на къде отива този свят..
GosT публикува:
26 Юли 2021 | 15:44
Моля ви, името на младоженеца да не ви подвежда, момчето също е мусюлманин,корена му е от Осеново, а даже и от Бабяк, та не бързайте с изводите!!!!
ЕМИЛ публикува:
26 Юли 2021 | 15:17
Богата жена си е взел, сега требва да се покръсти, да приеме тяхната вяра да може да влиза в Джамията :Честита сватба!!Късмет!!!
Super публикува:
26 Юли 2021 | 12:16
Ужас, Стигнахме дъното на дъното с тези новини. Това ли трябва да ме интересува .... на кой родителите му купили или подарили жилище или кола. А това че се женят с различна вяра не ме учудва , така и така никой не ходи на църква, та камоли да вярват в нещо. Оп...тук ще се поправя - вярват в парите, имотите и колите.
Въведете име... публикува:
25 Юли 2021 | 19:08
Ами ти:Ахилес Покани и двамата и попа, и мюфтията, та ако искаш и някой равин, ей така, за по-сигурно
Aхил публикува:
25 Юли 2021 | 18:46
Тоя Алекси свещеник ли е поканил или мюфтю, да знам да резервирам

Добавете Вашия коментар

TOP