Мелник се събуди от Борис Коцаков и формация "Накит"

08 Септември 2015 | 07:32
13 коментара
Общество
Мелник се събуди от Борис Коцаков и формация Накит

Пирински мелодии и ритми, характерни за разложкия край, буквално, разлюляха стария град Мелник. Младият фолклорен изпълнител Борис Коцаков засне нов видеоклип в града под пясачните скали.

Във видеото, изпълнителят, си партнира с танцьорите от Танцова формация "Накит", които са царе на танците от тази област. За сега, той, пази в тайна заглавието на най - новия си проект, но сподели, че песента е китна от най - популярните разложки песни и я подарява на всички почитатели на бързите пирински мелодии. Това е шестият по ред видеоклип на младия изпълнител и бе заснет от екипа на музикална телевизия Фолклор ТВ HD, в близост до вековната Кордопулова къща. Новото видео ще бъде излъчвано, първоначално в рубриката "Нещо ново" в ефира на телевизията, а в последствие и в пиковите ефирни часове. Напомняме на нашите читатели, че дебютната песен на Борис Коцаков "Славей песен запеяло", бе една от най - продаваните български фолклорни песни в световната музикална мрежа itunes през 2012 година.

Борис Коцаков е от онези изпълнители, които представят българската народна песен по съвременен и комерсиален начин, пред слушателите, но казва, че на сърцето му лежат най - вече бавните и автентични македонски песни.

Мелник се събуди от Борис Коцаков и формация Накит

Добавени коментари

Фен на фолка публикува:
08 Септември 2015 | 23:52
Бях преди година на негово участие. Пя на абсолвентски бал в големие ресторант на хотел Ален мак в Благоевград и беше невероятен. Пя едни от най - хубавите македонски песни и повдигна страшно много настрпението на студентите. Беше изключително професионален и добър. Определено ми направи много добро впечатление. Ще видим с какво ще ни изненада, този път. Сигурен съм, че пак ще скрие шапката на колегите си. Пожелавам му успех на новото видео,
Qna Todorowa публикува:
08 Септември 2015 | 23:30
Mnogo grasivo momche i sas neverowten glas. Sigurna sam, che pak shte zabie mnogo qka pesen, tipichno v negov stil
Радко Василев публикува:
08 Септември 2015 | 22:36
Такива са хората от пиринския край. Пазят традициите ди живи. Това е един достоен за уважение българин
Разложанин публикува:
08 Септември 2015 | 21:20
Браво на нашето момче. Невероятен изпълнител и човек !
Викнтор Николаев публикува:
08 Септември 2015 | 15:18
ДОКАТО ИМА ХОРА КАТО ТЕЗИ ДЕЦА, ЩЕ Я ИМА И БЪЛГАРИЯ. И ОТ МЕН, СЪРДЕЧЕН ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА НА ТЕЗИ ДЕЦА.
Надя Русева публикува:
08 Септември 2015 | 15:10
Каквото и да кажа, ще бъде излишно, пред таланта на тази млади хора. Продължавайте в същия дух и дерзайте. Ние, вашите почитатели сме с Вас!
Gala Jotzevska публикува:
08 Септември 2015 | 14:16
Ocekovame so netrupenia. Pozdravuvame te od Makedonia. Od Miki, Sara, Gala, Jovan i Dalibor
Марио Димитров публикува:
08 Септември 2015 | 13:46
Вдъхновявам се, че има такива хора, които се опитват да запазят осквернения български дух. Сърдечен поклон пред изпълнителя и танцьорите!
Katrin Jaleva публикува:
08 Септември 2015 | 13:04
Bravo. Mnogo dobre izglejdat vsi4ki. Tova e seriozen profesionalizam. Neka pazim balgarskoto jivo zashtot bez kultura nivoto ni pred Evropa shte padne o6te pove4e.
Илия Сотиров публикува:
08 Септември 2015 | 12:50
Браво бе, Накити. Поздрави за всички. Супер сте.
Николай Йорданов публикува:
08 Септември 2015 | 12:11
Чакам с нетърпение новото парче. Най - якия млад фолклорен изпълнител. Кефи ме максимално. Няма нищо излишно по него като при повечето му колеги. Супер е. Пожелавам ти още повече успехи и все нагоре и напред. Ти го можеш.
Симона Самарджиевска публикува:
08 Септември 2015 | 11:34
Един от изпълнителите, които се броят на пръстите на едната ръка, които не дразнят с присъствието и гласа си. Перфекъен е във всяко отношение, най - вече във вокално. Евала на момчето. Поздрави.
Илияна Илиева публикува:
08 Септември 2015 | 11:19
Уникален, както обикнвено. И както винаги, с различна от предишните, визии. Ето това е истински професионалист.

Добавете Вашия коментар

TOP