Мехмед Вакльов: Предстои един важен избор, нека той бъде най-добрият за Якоруда!

22 Септември 2023 | 22:33
0 коментара
Общество
Благоевград
Мехмед Вакльов: Предстои един важен избор, нека той бъде най-добрият за Якоруда!
Уважаеми жители на община Якоруда,
Предстои един избор, който трябва да направи всеки от Вас, #избор, от който ще зависи бъдещото развитие на #община #Якоруда, избор на лидер, който да обедини и поведе местните по пътя на развитието и просперитета на общината. 

Пред новия кмет ще стоят нелеки задачи, затова е от изключителна важност той да бъде подготвен, да бъде политик с #опит и умения, политик с твърда позиция, отстоявана във времето, с конкретни #цели за развитие на региона и с #воля те да бъдат постигнати. Но най-вече Якоруда има нужда да бъде управлявана от човек с ценности и морал, защото такива са и хората на #Якоруда. Хора, които се трудят неуморно, хора, които са готови винаги да протегнат ръка към другия, хора с чест, хора с мечти, мечти за по-добро бъдеще за децата им, за сигурна работа, за възможности за развитие. 

Върху това трябва да работи и новият кмет, за да осигури на местните това, което заслужават. Да бъде сред тях, да знае #проблемите им и да ги приема за свои, да работи неуморно за #решаването им, да бъде обединителят, от когото има нужда общината! 

Желанието ми #Якоруда и хората на Якоруда да получат, всичко, което заслужават, ме мотивира да взема решението да се кандидатирам за #кмет на община Якоруда. Наясно съм, че пътят няма да бъде лек, че имаме много работа пред себе си, много неща, които трябва да бъдат свършени час по-скоро за общината, но съм готов да поема по този път, заедно с Вашата подкрепа. 

Защото най-важни са #хората на една община и работата на един кмет е да се грижи за тяхното благо. Вярвам, че #заедно с Вас можем да превърнем община Якоруда в една от най-развитите общини не само в Югозапада, но и в страната, в едно красиво и сигурно място за нашите #деца! Ще го постигнем заедно, защото обединени сме по-силни! 

Предстои един важен #избор, нека той бъде най-добрият за #Якоруда!
TOP