Матушев: Бяхме много близо до точката, но пак изпускаме

14 Август 2015 | 23:02
0 коментара
Спорт
Матушев: Бяхме много близо до точката, но пак изпускаме

Наставникът на Пирин Неделчо Матушев остана разочарован от поредния "сух" мач на тима си, в който беше изпусната поне една точка при гостуването на Литекс. "Орлетата" паднаха с 0:1 в Ловеч, но изпуснаха дузпа, с която можеха да не загубят. 

Според него, проблемът на отбора му явно е психологически, защото продължава да създава положения, но така и не може да ги реализира. 

"Бяхме много близо до точката, все пак играхме в Ловеч. Но изтървахме дузпа, после добавката, просто не знам. Много положения пропускаме, но съм доволен от старанието на играчите", сподели наставникът пред Diema.  

"При нас това куца от самото начало, не можем да вкарваме. Тони Тасев е дузпаджията, но се случват тези неща. Имаше и по-опитни, но той е определен да бие дузпите. Ако го нямаше, друг щеше да бъде." 

"Проблемите явно са в главата, щом не печелим точки. Работихме цяла седмица, показаха момчетата характер и умения, но все пак футболът е игра, в която се броят головете, дано да стане занапред. Не съм запознат какво става с Александър Якимов, неприятна травма е неговата." 

"Можеше още малко по-агресивно да играем, защото момчетата имат качества и да играят спокойно. За мача с Лудогорец пак ще говорим за психология. Трябва да вдигнем момчетата, да се мотивират по най-добрия начин и да отбележим голове, защото ако не вкарваме, няма как да победим", завърши Матушев пред камерите.Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP