Матока заплашвал бившата си изгора със SMS-и: Онова на гробищата беше само предупреждение, ще ви унищожа!

01 Ноември 2016 | 23:01
0 коментара
Криминално
Матока заплашвал бившата си изгора със SMS-и: Онова на гробищата беше само предупреждение, ще ви унищожа!

Бившият съпруг на Ани, спряган за убиеца на Георги Рачков - криминално проявеният Борислав Матока, е изпращал заплашителни SMS-и на семейството. Това разкри ужасената от кървавата драма Веска, майка на любовницата на застреляния в гръб Георги.Със сълзи на очи жената показа гневните съобщения на Борислав, изпращани до Ани, и разкри, че това са само част от грозните скандали, разиграващи се през последните няколко месеца, съобщава struma.bg.

Ето и текста на един от изпратените SMS-и:

Слушай ме много внимателно, Веселинке, давам ви три дни срок твоята хубавица Ани да си оправи дълговете, ако не ми върнете 20 000 лева, онова с гробищата е само предупреждение, не си мислете, че ще ви се размине, ще ви унищожа и двете.



От разтърсващата изповед на Веска Карагогушева се разбра, че в края на август гневният Борислав е чупил прозорците на къщата и се наложило да бъдат монтирани камери за видеонаблюдение, за да се избегнат подобни набези срещу тях.

Майката отрече Ани да е имала любовна връзка с убития Георги.



Веска разкри още, че преди четири години огромна трагедия е застигнала дома им. Веска разказа, че съпругът й Костадин Каракушев, бивш офицер, издъхнал в ръцете й след кърваво меле в стопанисваното от тях заведение „Гроша”.

Припомняме, че около 23.30 часа снощи Георги Рачков бе застрелян с един куршум пред дома му. Основната версия, по която работят криминалистите, е любовен триъгълник.

Добавете Вашия коментар

TOP