Масови безредици след наградите на БГ-радио тази нощ в Благоевград

17 Юни 2017 | 10:44
2 коментара
Общество

Масови безредици след годишните награди на БГ-радио, които се проведоха тази нощ в Благоевград.

 Малко преди 9 часа тази сутрин преминаващи по черния път между казармата и сградата на ЧЕЗ открили окървавения С.Ч., който бил в безсъзнание. Транспортиран е до МБАЛ-Благоевград, направените му изследвания са установили черепно-мозъчна травма, хематом и фрактури по цялото тяло. Всеки момент ще бъде транспортиран за столична болница. Младежът не е ограбен, има рана на главата, край него е имало златна верижка. Не е ясно колко часа е стоял край черния път. Снощи на сцена в парк „Македония”, който вчера бе открит с водосвет и намиращ се на територията на поделението, няколко хиляди души се събраха за връчването традиционните награди на БГ-радио. 

23-годишен младеж е открит в безсъзнание и нанесен му побой тази сутрин край казармата в Благоевград, състоянието му е тежко, друг - бе пребит от трима в центъра на града.

Полицаи от Второ РУП работят по изясняване на инцидента. Още един младеж бе бит от трима пред закусвалня в идеалния център на Благоевград. 27-годишният И.К. от петричкото село Габрене е открит към 4 часа тази сутрин паднал на земята и в безсъзнание. Лекар от ЦСМП е успял да го свести, след което е приет в Спешното отделение на МБАЛ, скенерът не е открил тежки травми, отведен е в полицията за обяснения по инцидента.

Трима са задържани в ареста на Първо РУП за побоя, единият от тях е блъснал в гръб полицай.

 

Добавени коментари

Иван публикува:
17 Юни 2017 | 11:22
Адски слаба организация, пълна пародия... жалко за всички хора дошли от майната си да гледат това подобие на нещо си!!!
Анонимен публикува:
17 Юни 2017 | 11:14
Ето това е жалката българска действителност! Да не можеш да се зарадваш и оцениш хубавите неща в живота! И отново, и отново всичко опира до възпитанието! И по точно - до липсата на такова!

Добавете Вашия коментар

TOP