Масов терор на структурите на КП "Народен съюз" в цялата страна

22 Октомври 2015 | 14:44
1 коментара
Общество
Масов терор на структурите на КП Народен съюз в цялата страна

Кандидат-кметове, водачи на листи, структури и симпатизанти на КП "Народен съюз" в Габрово, Варна, Бургас, Монтана, Карнобат, Дупница, Севлиево, Кюстендил и от цялата страна сигнализират, че върху тях се упражнява тормоз от страна на конкурентните партии. 

Тормозът се състои в подаването на неправомерни сигнали за купуване на гласове, медийни нападки с недостоверна информация, крадене на билбордове и ползване на всякакъв тип черен ПР. Конкуренцията по места подава грешна информация до медиите за хора, които не са свързани по никакъв начин със структурите на коалицията. 

"Народен съюз" не разчита на държавни субсидии и на богати спонсори, за да може да си позволи да купува гласове и да пропагандира масово по медиите.

Очевидно "Народен съюз" се оказва сериозна заплаха за статуквото в страната и за големите политически сили, поради, което те се опитват да стопират дейността на коалицията с всевъзможни мръсни номера. 

Участниците в предизборната кампания на коалицията са се превърнали в жертва на масов терор от страна на останалите конкуренти в изборната надпревара.

Въпреки нечестната игра от тяхна страна хората в "Народен съюз" ще продължат да разчитат предимно на себе си и на собствените си усилия за постигането на добри резултати на местните избори. 

Ние не разполагаме с големи финанси, но пък разполагаме с правилните хора и вярваме, че с работа се постигат големи дела. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Добавени коментари

Лъжете публикува:
22 Октомври 2015 | 17:11
Вие сте сбирщина от лакомници, опитващи се да се докопат до власт.Лъжете, че нямате средства, защото повечето ви представители по места са местните дерибеи, като например представителя ви в Петрич досегашния зам-кмет христо георгиев.Известен в Петрич с алчността си и милионите от покупко-продажба на общински земи и обекти.Алчни и продажни типове от кол и въже...това е т.нар. народен съюз.

Добавете Вашия коментар

TOP