Мартин Петров спечели конкурса за ВиК Благоевград

19 Април 2023 | 17:43
2 коментара
Общество
Благоевград
Мартин Петров спечели конкурса за ВиК Благоевград

Мартин Ивайлов Петров е победителят в конкурса за управител на ВиК – Благоевград. Това стана ясно в края на работния ден днес от обявление на „Български ВиК холдинг” АД, което проведе процедурата.

 Мартин Петров изпълняваше временно длъжността след отстраняване на предшественика му Валери Миков. Той два пъти бе назначаван начело на водното дружество, първия път бе след отстраняване на инж. Росица Димитрова. И тримата, управлявали ВиК – Благоевград през последните години, участваха в конкурса за титуляр, стартирал в средата на март и приключил на 6 април със събеседване.

М. Петров е завършил „Компютърни системи и технологии“ в Югозападен университет „Неофит Рилски“. Той е възпитаник на Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия „Васил Левски“ в Благоевград. Целият му професионален път до момента е свързан с ВиК -Благоевград. Мартин Петров работи от 12 г. във водното дружество. Започва от най-ниското стъпало, с натрупването на знания и опит уменията му са оценени от различните ръководства и той постепенно се изкачва в кариерната стълбица.

 

Добавени коментари

Благоевград публикува:
20 Април 2023 | 14:50
Направете разследване във ВиК, там работи цялата фамилия Петрови- Чапкънови, а отскоро и кумът на така наречения инженер, с купена диплома. Там се разпорежда големият парцал, а тате кажа изпълнява, е нема такава държава!!! И,моля не митрийте коментара, а собственика на този сайт помогна много за отстраняването на Роска и начначаването на парцалите, но и това ще мине...
ВиК публикува:
20 Април 2023 | 08:11
Престанете с глупостите и хвалебствията за този Мартин. Всички знаят как се “печелят” конкурси. Съсипа работещо предприятие, без никакви знания. Шушков го бута, и се разпорежда, но съвсем скоро всичко ще се подреди. И двамата вкупом ще изтекат в канала!

Добавете Вашия коментар

TOP