Маркиньос и Благов под въпрос за мача на Пирин тази неделя

17 Юли 2015 | 18:33
0 коментара
Спорт
Маркиньос и Благов под въпрос за мача на Пирин тази неделя

Наставникът на Пирин Неделчо Матушев определи програмата на отбора като много добра на днешната пресконференция преди мача с Черно море.

Двубоят от първия кръг на А група е в неделя от 18.30 часа. Срещата ще можете да проследите минута по минута в Gong.bg, в ефира на Diema sport и Дарик радио, както и на платформата Gong Play.

„Много е добре, че започваме с две поредни домакинства. Дай Боже да спечелим 6 точки. Нямаме проблеми с контузени футболисти. Очаквам с подкрепата на публиката да стартираме добре в „А“ група. Гледах снощи Черно море. Определено са много добър отбор, изграден и балансиран. Очаква ни труден мач, но аз съм оптимист“, коментира наставникът на Пирин.

Той призна, че под въпрос за мача е Димитър Благов, който пропусна и последната контрола срещу Ганджасар. Футболистът тренира цяла седмица по индивидуална програма и за него ще се решава в последния момент.

Бразилецът Маркиньос пък е по-назад в подготовката, въпреки че наваксва от ден на ден. Матушев обаче все още не е решил дали да го включи в групата.

На въпроса с привличането на Маркиньос и Бергонси Матушев отговори: „Искахме много да върнем повече местни футболисти, но не можахме да отговорим на условията им. Имаме си бюджет, финансова дисциплина и въпреки желанието ни те не пожелаха да дойдат. Специално на въпросите ви за Влади Златинов. Аз много разчитах на него, но след като не можа да се договори с ръководството по финансовата част си тръгна веднага след мача с Локомотив Пловдив без дори да си вземе довиждане“, съобщи наставникът.

Както вече стана ясно цената на билетите за мачовете на Пирин в А група ще е 5 лева. Вече има и стотина продадени абонаментни карти, които за целия сезон са на цена от 65 лева. От пресслужбата на отбора съобщиха, че за пенсионери и инвалиди цената на абонаментните карти е 40 лева.

Добавете Вашия коментар

TOP