Мария Стойнева спечели конкурса за главен секретар на община Благоевград, Ст. Иванова оглави правната дирекция

04 Февруари 2020 | 15:08
0 коментара
Общество

Юристката Мария Стойнева от БСП спечели конкурса за главен секретар на община Благоевград, който бе обявен в последния работен ден на миналата седмица.

Новината бе качена на сайта на Общината. Мария Стойнева спечели поста в конкуренция със секретаря на община Кочериново Ивайло Велков. Тя е класирана на първо място с 39,60 точки. 

Назначената временно на поста директор на Дирекция “Правно-нормативно обслужване и обществени поръчки” към община Благоевград Станислава Иванова също е класирана на първо място в проведения конкурс за длъжността. Тя е спечелила конкурса с 39,60 срещу конкурента си Стоян Христов, който е получил 33,60 точки. Станислава Иванова заема мястото, овакантено от Антония Методиева, която напусна заедно с бившия кмет Ат. Камбитов.

На поста си остават и назначените веднага след встъпване в длъжност от кмета Румен Томов директор на Дирекция “Планиране на инвестиционната денйност, строителство и екология” в община Благоевград Венелин Трошанов, директорът на Дирекция “Финансова политика” Костадин Шомантов” и директоръ на Дирекция “Местни данъци и такси” Иво Николов.

Добавете Вашия коментар

TOP