Марешки вдигна парламента на крака в чест на лекари и учители

26 Март 2021 | 06:46
3 коментара
Политика

Зам.-председателят на 44-то Народното събрание и лидер на партия ВОЛЯ Веселин Марешки вдигна парламента на крака в чест на лекарите и учителите. По време на последното заседание за този мандат, което се състоя на 25 март,  той се обърна към народа така:

„Уважаеми сънародници, днес е Благовещение. Един свят ден, в който ние почитаме нашите майки и грижата им за нас, техните деца. Нека днес благата вест да бъде нашият поклон към целия български народ, който в тази тежка година, в тази тежка пандемия, с всичките тревоги, които имаше, успя да се обедини и да оцелее отново.

Нека да благодарим и на всички лекари, учители и полицаи, които през тази година запазиха много човешки животи. Затова, в края на това Народно събрание, ви призовавам -  нека станем на крака и с ръкопляскане да отдадем своята почит и уважение към лекарите, учителите, полицаите, към всички българи!“.

Това съдържание е част от платената изборна рубрика на сайта Vesti.bg

Добавени коментари

Кой го научи това? публикува:
26 Март 2021 | 09:50
Той нама толкова акъл да се сети на такова уважение. Някой му е подшушнал.А защо е за НАТФИЗ-той и артист не може да е. Не видяхте ли колко е прост и какви глупости ръси и то от високо място да го види и разбере цял народ? Е,на! Разбрахме го и затова няма да гласуваме за него!
Sel40 публикува:
26 Март 2021 | 09:44
Защо пък учители??? Ами магазинерите, ами барманите, сервитьорите (макар сега да не работят)??? Даскалите получават големи заплати, макар сега да работят онлайн със намалени часове, заплатите им трябва да се НАМАЛЯТ, ще подема подписка за това нещо!!!
Bh публикува:
26 Март 2021 | 08:51
Tози е за НАТФИЗ

Добавете Вашия коментар

TOP