Марешки с трик в деня на избори: Свали цените на бензина и дизела

26 Май 2019 | 17:53
1 коментара
Бизнес

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки се появи на живо във Facebook, за да обяви... свалянето на цените на бензина и дизела в изборния ден.

В клипа той благодари на всички, които са му писали, че вече са изпълнили гражданския си дълг и са наказали тези, които са ги грабили последните 30 години.

"Днес ние продаваме, както виждате, дизела и бензина на 1.99. Сметнахте ли колко кожи са свалили от вас за последните 2 години след парламентарните избори, на които ви излъгаха", попита риторично Марешки.

По-рано Марешки обяви, че е бил заплашван със саморазправа с бизнеса му и обектите му ще бъдат затворени, ако не повиши цените.

"Ударът срещу мен е удар срещу всички почтени българи, които не искат да ги грабят. То не бяха недомлъвки, откровени закани,  смс-и всякакви други такива послания. Затова обявявам разпродажба на всички горива в бензиностанциите. До изчерпване на количествата цената е 1.99 за дизела и за най-масовия бензин А 95. От всички нас зависи дали ще се преборим за свободата ни, дали ще бъдем заедно срещу тези, които ни грабят, докато ги победим или ще ги оставим да ни отстрелват един по един, докато ни смажат всички", заяви Марешки в клипа.

Добавени коментари

"Политиката,глупако..." публикува:
26 Май 2019 | 18:19
А от утре с колко ще вдигнеш цените на горива и лекарства???

Добавете Вашия коментар

TOP