Мая Манолова: Получихме покана за консултации с "Има такъв народ", не желаем постове

22 Юли 2021 | 18:11
1 коментара
Политика

Получихме покана за консултации с "Има такъв народ", ние не желаем постове и позиции и да участваме в парцелиране на властта.
Това каза Мая Манолова от "Изправи се БГ! Ние идваме!" пред журналисти в парламента, предаде Агенция "Фокус".

"От "Изправи се БГ! Ние идваме!" настояхме за публични консултации и публични разговори по сформирането и подкрепата на управление на правителство. Настояхме и приоритетите, които защитаваме да намерят място в програмата на следващото правителство. Ние ще участваме в разговорите, които са обявени за събота. Имаме покана, която вече е дошла и писмено за разговори с "Има такъв народ" по сформирането на правителство, неговият персонален състав и неговата програма", заяви още Мая Манолова.

Тя заяви, че ангажиментът, който са поели към българите за повишаване на доходите и преизчисляване на пенсиите и те трябва да намерят място в програмата за управлението. "Ще настояваме преизчисляването на пенсиите да се случи веднага", подчерта още Манолова. По думите й "Изправи се БГ! Ние идваме!" ще настояват ревизията на предишното управление да продължи и за съдебна реформа.

Според нея най-важна е програмата, но също така са важни и хората, които ще извършат промяната.

Мая Манолова коментира и поканата за консултации от страна на "Има такъв народ" към ДПС.


"Аз не знам кои са поканените лица, защото поканата до нас е персонална. Ние имаме ясна позиция, че няма да участваме и подкрепяме управление с участието на ГЕРБ и ДПС", подчерта още тя.

Добавени коментари

Петрич публикува:
22 Юли 2021 | 23:00
Като дойдеш в Петрич , обади се,за да те консултираме,ти си много долен чаршаф.Защо се продаде, защо предпочете мекотелото Делчев,пред ЧОВЕКА АНЕВА.

Добавете Вашия коментар

TOP