Манолова все не може да си намери партньор

09 Май 2022 | 07:34
0 коментара
Политика
Манолова все не може да си намери партньор

Бившият омбудсман и настоящ лидер на новата партия "Изправи се. България" Мая Манолова е готова да работи с бившия служебен премиер и военен министър Стефан Янев, само ако получи подкрепа в социалната сфера.

 

Пред БНТ Манолова заяви, че заявките от екипа на Стефан Янев е, че ще се позиционира вдясно, тя ще бъде патриотично-консервативна, а „Изправи се България“ ще е партия на хората (социална партия). Манолова заяви, че БСП са прекрачили червените си линии с цел да запазят мястото си във властта. 

 

По думите на Манолова всички обещания на четворната коалиция за повишаване на доходите се оказали голяма лъжа. Изправи се. България ще е партия на обикновените хора и социалната партия на България, увери тя. "Продължаваме промяната" излъга избирателите си. Обещаха, че ще разграждат модела на Борисов, но го запазиха и го надграждат, добави Манолова.

 

Според нея ПП лъжат избирателите си с думите за диверсификация и скъсване с енергийната независимост от Русия. Манолова не е очаквала, че едните далавери ще се заменят с други далавери с комисионери и пликове в плик. Много се говорило как партийните калинки на ГЕРБ щели да бъдат освободени, но партийните кадри на ексуправляващите се заменили с кадри на сегашните управляващи, разкритикува още Мая Манолова.

Добавете Вашия коментар

TOP