Манолев: Радвам се, че се стигна до дело, така ще се разбере истината

26 Април 2019 | 11:26
2 коментара
Общество

"Радвам се, че се стига до дело – мисля, че това е най-добрият начин да се видят всички доказателства и да се прецени дали имам някаква вина. Защото ако всичко беше свършило с една проверка щеше да остане съмнение в обществото дали компетентните органи са направили всичко по темата. Сега пред очите на всички ще се разгледат и видят доказателствата. Вярвам, че съдът ще вземе безпристрастно решение на основата на тях, а не на база медийни внушения. Уверен съм, че с времето ще се види каква е истината, надявам се и тогава медийният интерес да е толкова голям колкото в момента".

Така бившият заместник-министър Александър Манолев коментира обвинението, което прокуратурата повдигна срещу него. 

"Имам собствено мнение за всичко, което се изнася по случая, но ще се въздържа да коментирам, особено когато вече има и дело и всичко, което се каже може да се разглежда и в заседателната зала. Нямам обяснение за размера на наложената ми парична гаранция т 100 000 лв, опитвам се да премълча всички коментари как и защо се определя тя и всякакви аналогии с други, много по-тежки дела, на които сме свидетели. Ще я обжалвам, надявам се разума да надделее", допълни той.

Александър Манолев и Ана Димитрова са привлечени като обвиняеми за престъпление, засягащо финансовите интереси на ЕС, съобщиха от прокуратурата. Според държавното обвинение двамата са извършили измами с европейски пари в периода от началото на януари 2013 г. до 14.10.2015 г. в София, Сандански и Благоевград.

Добавени коментари

ЕРА публикува:
26 Април 2019 | 21:05
ТИПИЧЕН НАГЪЛ ГЕРБЕРСКИ КРСДЕЦ
Следовател публикува:
26 Април 2019 | 14:38
Щом не казваш истината-ще има дело!И на делото ще излезе цялата истина!Дори и тази,която ти не искаш да излезе!Ако до тогава не им платиш на съдиите и да го обърнат в друга посока.Но според мен "няма нужда". Истината вече се видя. Всичко друго ще бъде цирк.

Добавете Вашия коментар

TOP