Мальовица предлага специални пакети за великденските и майските празници

01 Април 2022 | 14:05
0 коментара
Общество
Мальовица предлага специални пакети за великденските и майските празници

В началото на пролетната ваканция за учениците със сигурност все още има родители, които не са решили къде да заведат малчуганите, за да се позабавляват през почивните дни и да не прекарват времето си пред дигиталните устройства. Планинските курорти в страната предлагат различни намаления, организират се и много снежни забавления.

Един от курортите, които се отличиха с особено увеличение на туристите през тази и миналата година е сгушеният под най-високия връх на Балканите курорт Мальовица. От Мальовица се надяват на повече слънчеви дни преди края на ски сезона, за да посрещнат повече скиори и сноубордисти в последните седмици с дебела снежна покривка.

 

Все още не е ясно до кога ще продължи ски сезонът. От курорта заявиха, че за момента снежната покривка е дебела за това време на годината и е подходяща за практикуване на снежни спортове. Независимо от несигурната дата за край на ски сезона от курорта са предвидили специални промоционални пакети за великденските и майските празници. Пакетът „Светли Великденски празници в Мальовица“ стартира с цени от 152 лева за двойна фамилна стая. Към офертата са включени закуски и вечери на сет меню, както и специален празничен обяд в празничния 24 април. В четирите дни на Великден е предвидена и специална забавна анимация за най-малките.

През последната година Мальовица се утвърди като един от най-подходящите курорти за семейна почивка с малки деца. Курортът е особено подходящ за първи стъпки на ски или сноуборд, но предлага и възможност за спускане по писти за напреднали.

От курорта обявиха, че за пролетния и летния сезон са разработили и специални оферти за детски групи, като предлагат изгодни опции за зелени училища и летни лагери за всякакви възрасти. Специални оферти се подготвят и по индивидуални запитвания за тиймбилдинг с различни активности.

„Мальовица предлага чудесни условия за провеждане на семинари и тиймбилдинг сред природата. Курортът е начало на много планински маршрути подходящи, както за тези, които желаят лежерна разходка в планината, така и за обичащите предизвикателствата и запалените по планинското катерене. Не знам дали много хора знаят, но Централната планинска школа Мальовица е създадена именно като училище за алпинисти.“ каза Янко Аврамов от Мальовица.

През зимните месеци курортът предлага 2 ски писти за напреднали, 2 учебни плаца, 1 ски път, специална писта за спускане с шейни и туби, както и много възможности за набиращият все повече почитатели фрийрайд.

Добавете Вашия коментар

TOP