Малолетни пострадаха при пътни произшествия в Пиринско

19 Април 2023 | 10:49
0 коментара
Криминално
Благоевград
Малолетни пострадаха при пътни произшествия в Пиринско

Момиче и момче са пострадали по време на пътни инциденти. За късмет няма опасност за живота им, съобщиха от полицията. Срещу виновинте водачи са образувани наказателни дела.

На улица "Дунав" в Гоце Делчев автомобил „Фиат Пунто“ с 21-годишен водач от село Дебрен, не е пропуснал и е блъснал 12-годишно момче. Пешеходецът е  от Гоце Делчев. Пресичал на пешеходна пътека. Гоцеделчевското момче е пострадало с охлузна рана и след извършен медицински преглед е освободено за домашно лечение. На водача на автомобила е направена проба за употреба на алкохол, която е отрицателна.

"Фолксваген Голф" с 62-годишен водач от разложкото село Краище, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост в посока от местността „Ген. Ковачев“ към Елешница, е навлязъл в лентата за насрещно движение. Блъснал е автомобил „Пежо“. При инцидента са пострадал виновният водачи водачът на лекия автомобил „Фолксваген“, който е с контузия в областта на гръдния кош и главата и пътуващите в него 47-годишна жена, която е с контузия в областта на гръдния кош и счупен нос и 11-годишно момиче, което е с контузия в областта на главата. 

Добавете Вашия коментар

TOP