Малки коледарчета орисаха за здраве и късмет кмета Апостол Апостолов

23 Декември 2023 | 11:44
0 коментара
Култура
Благоевград
Малки коледарчета орисаха за здраве и късмет кмета Апостол Апостолов
Кметът на община Симитли Апостол Апостолов и служителите в общинска администрация посрещнаха скъпи гости. Това бяха малките коледари от ДГ „Радост“ – филиал „Ян Бибиян“. С коледни песни, те посетиха общинският кмет и орисаха всички присъстващи за здраве и берекет през идващата 2024 година.
И както повелява традицията, по стар български обичай, кметът дари коледарчетата с кравайчета и желязна пара, коледни лакомства и разчупи питката с паричка. 
Късметът от питката се падна на Лилия Петрова – Директор дирекция финансово, счетоводно обслужване и управление на човешките ресурси.
Малките гости на общината внесоха в администрацията празнична атмосфера и много настроение с коледни песни и стихотворения.
Децата от група „Врабчета“ от ДГ „Радост“ – филиал „Ян Бибиян“, със своите учителки г-жа Анелия Бачева и г-жа Росица Кръстева, заедно с директорът на детската градина г-жа Виктория Янчева поздравиха всички с настъпващите коледни и новогодишни празници.
Кметът Апостолов пожела на своите гости преди всичко да бъдат живи и здрави и весело посрещане на коледните и новогодишни празници!
 

Добавете Вашия коментар

TOP