„Малеш“ взе 3-те точки срещу вълците с „Идваме, бием и си бягаме“

14 Април 2023 | 20:52
0 коментара
Спорт
Благоевград
Малеш  взе 3-те точки срещу вълците с  Идваме, бием и си бягаме

„Малеш“ на Методий Тушев се възползва от поражението на съселяните от Микрево и ги измести от топ 4 с успеха на гости на „Огражден-Първомай“ с 2:1. Другият местен тим обаче е с мач в резерв. Вълците пък продължават да правят компания на „Долно Осеново“ в дъното на таблицата.
Костадин Георгиев откри резултата в 38-та мин. след серия от пропуски пред двете врати. В 48-та мин. разликата бе удвоена след изстрел на току-що влезлия на смяна Георги Георгиев, но в протокола попадението бе записано като автогол на Александър Руйков, който според трактовката на главния рефер Илия Илиев-Колина последен е играл с топката, преди тя да посети мрежата зад Веселин Василев. Домакините се върнаха в мача след само 180 секунди, когато получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана бившият играч на „Беласица“, „Банско“, „Септември“ /Симитли/ и „Миньор“ /Перник/ Христо Петров, който прати Божидар Василев в десния ъгъл и стреля в обратната посока. Играта остана динамична, с интересни положения в двете наказателни полета, но крехкият аванс на „Малеш“ се запази до края въпреки неистовите опити на зелено-черните да стигнат до подялба на точките.

„ОГРАЖДЕН-ПЪРВОМАЙ“: В. Василев, Хаджиев, Ал. Смилков, Руйков, Цветков, Д. Георгиев, Вангелов, Назъров, Чоканов, Геров, Хр. Петров /Грозданов, Учителски, Сотиров, Стоилов, Пановски, Тупаров, Кръстев/.

„МАЛЕШ“: Б. Василев, Колин, Стоев, Попов, Андреев, К. Георгиев, Андонов, Апостолов, Илиев, Лазаров, Патилов /Б. Николов, Гълъбов, Г. Георгиев/.

СТАНЧО СТАНЧЕВ в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP