Максималните градуси в събота ще бъдат между 22° и 27°

28 Октомври 2023 | 09:13
0 коментара
Общество
Благоевград
Максималните градуси в събота ще бъдат между 22° и 27°
Минималните температури днес ще бъдат между 12 и 17 градуса.
През деня облачността ще се разкъсва и намалява, след обяд до предимно слънчево време, най-късно над югоизточните райони. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. По Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд предимно значителна, но след обяд от северозапад ще се разкъсва и намалява. Ще духа умерен северозападен вятър.
Максималните температури на морския бряг ще бъдат от 23° до 27°. Температурата на морската вода е 19 - 21°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала. В планините облачността ще е променлива, след обяд ще се разкъсва и намалява. Ще духа умерен, по билата силен вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра около 10°.
В неделя и през първите два дни от новата седмица над Западна и Централна България ще бъде предимно слънчево, а над Източна преди обяд ще има мъгла или ниска слоеста облачност, там не са изключени и ръмежи. Максималните температури ще се задържат без съществена промяна - между 22° и 27°, минималните слабо ще се понижат и в по-голямата част от страната ще бъдат между 8 и 13 градуса.

Добавете Вашия коментар

TOP