Майсторът по карате Красимир Алексиев откри охранителна фирма в Благоевград

22 Август 2020 | 20:29
0 коментара
Общество

Майсторът по карате Красимир Алексиев откри охранителна фирма с амбициозния проект да я превърне в номер 1 на територията на Югозападна България.

Носителят на черен колан /І дан/ в популярния у нас стил шотокан управлява успешно „С. И. А. СЕКЮРИТИ“ ЕООД, която практически функционира повече от година.

Сред по-известните клиенти на благоевградската гард компания е ФК „Пирин“, за реда на чиито футболни мачове на стадион „Хр. Ботев“ дискретно се грижи още от миналия сезон във Втора лига. Красимир Алексиев разполага със солиден опит в охранителния бранш, а за работата му допълнително помагат безспорните педагогически качества, които притежава. Те са формирани и при обучението на каратисти от всички възрасти в клуб „АСИКС“, където е треньор повече от 10 г.

Централният офис на „С. И. А. СЕКЮРИТИ“ ЕООД е в Благоевград, но фирмата има лицензи за охрана на територията на цяла България. Предметът на дейност на „С. И. А. СЕКЮРИТИ“ ЕООД включва охрана на имущество на физически и юридически лица, охрана на питейни и развлекателни заведения, дискотеки, игрални зали, масови мероприятия.

Телефонът за контакти и информация е 0896/788378, e-mail /електронна поща/ – [email protected], страница във Фейсбук – SIA Security.

Добавете Вашия коментар

TOP