Майстор строител и брат му, съветникът от ПП ГЕРБ Е. Божинов, в юмручна схватка по време на празник на читалищни дейци в Кресна

12 Декември 2016 | 16:36
6 коментара
Общество
Майстор строител и брат му, съветникът от ПП ГЕРБ Е. Божинов, в юмручна схватка по време на празник на читалищни дейци в Кресна

Физически сблъсък беляза тържествената вечер на запалването на елхата в Кресна миналата вечер. След церемонията на градския площад, в местния ресторант, група читалищни дейци празнували, съобщава Струма. Официален гост на мероприятието бил и кметът на града Николай Георгиев както и симпатизанти на БСП.

Всичко било нормално, докато в ресторанта не се появил известният в Кресна строител Божинов с прякор Крапи, той е брат на съветника от ГЕРБ Емил Божинов.

Крапи седнал близо до групата на кмета Георгиев и от време на време подхвърлял заядливи реплики към един от масата на кмета Георгиев. В разгара на вечерта Крапи скочил от мястото си и налетял на собственика на известно в Кресна заведение "Оскар". Кметът Георгиев скочил и ги разтървал. Минути по-късно Крапи отново потърсил сметка на кресненския бизнесмен за някакви неплатени сметки, около построяването на тоалетни, които се оказали незаконни. Порядъчно пийнал Крапи се приближил към масата и налетял на бой на бизнесмена.

Скочили и други в ресторанта и в мелето някой го ударил през лицето. Окървавен с разбита вежда Крапи напуснал ресторанта и минути по-късно се появил с брат си, съветникът Емил Божинов и без много обяснение брат Божинов разярено се спуснал към бизнесмена и отново се сбили, това разказа собственикът на ресторанта, Антон Драчев.

Според източник на Pirinsko.com, собственикът на заведението адвокат Драчев наблюдавал скандала без да вземе отношение. 

"Пийнали, си изясняваха отношенията, хората, които празнуваха не бяха длъжни да стават свидетели на боя, затова ги принудих да напуснат ресторанта, пуснах силна музика и така приключи", каза Драчев.

Случаят вчера бе най-коментираната тема в Кресна, някои го нарекоха бой между БСП и ГЕРБ, с победа на БСП, други определиха случилото се като пиянска оргия завършила с бой. Днес кметът на града Николай Георгиев лаконично коментира: "На по 2 ракии спорове не се разрешават, казал съм им днес, да уредят отношенията си, бях там, на няколко пъти всички правихме опити да ги разтървем, но знаете как е под въздействието на алкохола."

Добавени коментари

ранобуден закъснял публикува:
13 Декември 2016 | 07:31
Не се правете на гламави Тези божинки фукливи неграмотници да не мислят че са всичко в общината. Подстрекават и после друг виновен герберски боклуци.Не пишете така опитвайки се да развалите семейство защото ако трябва да се пише и за половинките на божинките.........
чипето публикува:
12 Декември 2016 | 20:33
Генка събирай куфаро и бегай на гурбет женати има нужда от мен
петело публикува:
12 Декември 2016 | 20:28
крапи защо скачаш на баджанако гено оставиго от такива като теб баджо не иска да става емигрант пак спъва ми работата във кухнията в оскаро хайде чао пияници
уши публикува:
12 Декември 2016 | 19:22
Защо ... Никой не търси сметка на кмета? Това не му е първата калбойска среща! Подстрекател мижитурка....
шефо публикува:
12 Декември 2016 | 17:59
По малоумно от гербаджия нема
михаил публикува:
12 Декември 2016 | 16:46
На герберите нервите не им издържат трепане требе тва е бой и е.ане

Добавете Вашия коментар

TOP