Майката, убила двете си деца в Сандански, чувала гласове и получавала кризи, бащата иска обезщетение от нея за двете убити деца, за всяко по 350 000 лева

04 Февруари 2022 | 14:09
1 коментара
Общество
Майката, убила двете си деца в Сандански, чувала гласове и получавала кризи, бащата иска обезщетение от нея за двете убити деца, за всяко по 350 000 лева

Днес е поредното дело срещу жената от Сандански, убила и двете си деца. Заседанието на съда в Благоевград бе прекъснато днес, защото подсъдимата Кристина Дунчева припадна още в началото. Жената се строполи на земята, служители на служебната охрана я вдигнаха, дадоха й вода и я поставиха да седне на пейка. 

Екип на Спешна помощ дойде в съда да помогне на пострадалата. Делото срещу Кристина Дунчева продължи по-късно в Окръжния съд в Благоевград. Д-р Владимир Рабаджийски от Спешния център я прегледа и установи, че тя е в задоволително общо състояние, контактна е, няма нищо екстремно, което да застраши живота й и делото може да продължи.

Стана ясно още, че днес Кристина има рожден ден и става на 34 години. Тя бе докарана в съда от психиатричното отделение на затворническата ловешка болница и е под въздействие на успокоителни.

"Не съм в добро психическо състояние, пия три вида лекарства. Не се чувствам добре, получавам кризи, имам гласове и енергии, които ми говорят, не разбирам всички", каза пред съда Кристина.

В Окръжен съд Благоевград се гледа днес разпоредителното заседание по делото срещу Кристина Дунчева, обвинена в убийството на двете си деца Васил и Ивон в Сандански на 19 ноември 2020 г. Бащата на децата Георги Трайков е внесъл граждански иск срещу Кристина за обезщетение за двете убити деца, за всяко по 350 000 лева.

Добавени коментари

Само питам публикува:
06 Февруари 2022 | 06:59
Как пък си оцени децата точно на по 350000 лева пък този дебил, защо да не са по 500000 да речем?

Добавете Вашия коментар

TOP