Майката на детето, ритнато от пони, ще съди собственика

11 Февруари 2021 | 11:04
4 коментара
Общество

Майката на детето от Благоевград, което беше ритнато от пони, ще търси правата си в съда, ако животните продължат да се разхождат безпризорни в парка. 8-годишната Йоана вече е в дома си, но лечението й продължава, съобщава bTV.

В момента понитата, които до скоро се разхождаха свободно в парка над Благоевград са прибрани от собственика им, а той беше глобен за рецидив от общината с 500 лв.

"Ще заведа дело, няма да оставя нещата така, защото човекът, въпросният собственик на конете, даже не посмя и да се обади, нямаше доблестта поне да се извини“, казва Десислава Михайлова, майка на Йоана.

Добавени коментари

Ивана публикува:
15 Февруари 2021 | 10:24
Права е жената какво като е пони каква е гаранцията че животното няма да ритне и нея вие деца нямате ли ? Хубава работа става въпрос за чивешки живот най вече за дете
Петя публикува:
13 Февруари 2021 | 05:41
По тая логика майката да съди и заради лебедите и пратките в езерото... И те са опасни! Да хване да помисли за пропуските във възпитанието на 8 годишното си дете... Един Господ знае какво е направено на по нито, че да реагира!
Пони публикува:
12 Февруари 2021 | 23:20
Чудят се само от къде да спечелят някви лесни пари
тони публикува:
12 Февруари 2021 | 13:27
Когато тъпанарките като тази се научат ,че деца се наблюдават,а животните не се дразнят,тогава да имат претенции към останалите и всичко живо около тях!В този случай постъпката и е нагла.Омръзна ми от нагли и нахални копелета,нямащи уважение към живите създания наоколо.

Добавете Вашия коментар

TOP