Майката на Бербатов легна болна: Асен ще ме вкара в гроба!

04 Февруари 2021 | 17:20
7 коментара
Общество

Стартиралото тази седмица поредно дело за разпространение на наркотици срещу Асен - малкия брат на футболната ни суперзвезда Димитър Бербатов, се отразява пагубно на здравето на майка им Маргарита. Шармантната дама от години е измъчвана от неустановена болест и избягва да коментира дори пред най-доверените си хора в Благоевград за какво точно става въпрос, но намекнала пред приятелка за автоимунно заболяване, отключило се внезапно покрай развода й с бащата на двамата – Иван.

В последно време Маргарита неколкократно е ходила в София на ядрено-магнитен резонанс, което кара колегите й с бели престилки да се съмняват в най-жестоката диагноза – множествена склероза. 

Болестта протича като бавно самоубийство – имунната система, която трябва да пази организма от вредни атаки, се обръща срещу него и напада с автоантитела миелиновата обвивка на нервните проводници в мозъка. Традиционната медицина все още не е открила лек срещу това тежко заболяване. Лекарствата само забавят протичането на коварната болест.

Маргарита често съпровожда несретника Асен в съда

Именно заради проблемите на любимата си майка Димитър Бербатов сложи точка на славната си футболна кариера и се прибра у на. Синеокият ритнитопковец искаше да е възможно най-близо до Маргарита, поне докато се изясни със сигурност каква е нейната диагноза. Бербатов упорито, но безуспешно се опитвал да убеди родителката си да се подложи на изследвания във френска клиника, които той щял да плати с удоволствие. Майка му обаче, която повече от десетилетие беше старша сестра в Благоевградската болница, упорито залагала на свой стар приятел, светило в неврологията – проф. Кожухаров.

Маргарита Бербатова е убедена, че страданията й идват от проблемите в семейството. Тя винаги е бранила черната овца на фамилията Асен пред медии и зложелатели, но криела в сърцето си дълбока горест заради наркоизцепките му. "Това момче ще ме вкара в гроба. Всеки ден треперя каква нова глупост ще свърши. Моето не е живот", оплаквала се медицинската сестра пред близките си.

Митко пък съвсем е отсвирил несретния си брат и отказва да говори с него, макар че продължава да плаща чинно на адвокатите по многобройните му дела.

Добавени коментари

Яна Пандева публикува:
06 Февруари 2021 | 08:08
Всичко това е измислица! И защо ръсите такава злоба?! Нито Бербатов, нито Маргарита заслужават такова отношение!
Падеш публикува:
05 Февруари 2021 | 21:19
Не е автоимунно заболяване,а психично! Поведението и напоследък многократно го доказва. Грандоманията и е безкрайна, но лошото е да паднеш от високо на земята! Заслужава си кръста защото не малко зло причини на доста хора.
Германия публикува:
05 Февруари 2021 | 18:04
Това което пишете в момента и четете. Не подлежи на истина. Всичко е пълна измишльотина. Оставете хората да си живеят. Вие нямате ли си личен живот се интересувате за хората. За мен Вие с те много лъжлива медия. Този който го е написал тази статия заслужава наистина един голям бой,за лъжливите думи.
Пепита публикува:
05 Февруари 2021 | 07:12
Леле боже ми като е отгледала и възпитала олигофрен да не се оплаква.И друго ако умре не е хляб да оглади света.Боклуци Бербатови смятани.
Симитлишкия кмет публикува:
04 Февруари 2021 | 20:55
Ку.рва като бриндо
тои публикува:
04 Февруари 2021 | 20:20
какво не интересува тая?
томи каракостов публикува:
04 Февруари 2021 | 20:18
прекрасен човек е маргарита бербатова,не заслужава тези неща.

Добавете Вашия коментар

TOP