Майка и син загинаха при пожар, изпепелил къщата им

07 Септември 2022 | 11:56
0 коментара
Криминално
Майка и син загинаха при пожар, изпепелил къщата им

Възрастна жена и синът й загинаха при голям пожар, изпепелил къщата им във врачанското село Чирен тази нощ. Сигналът за пламъците, избухнали в частния дом на улица "Околчица", е подаден около 4.30 часа, съобщи пред местния в. "Конкурент" кметът на селото Диан Дамянов.

По думите му, съседка видяла от къщата на Кръстяна Елисейска и Иван Цветков да излиза дим. Повикала ги по име, чукала по вратата, но никой не отговорил. Тогава подала сигнал на тел. 112. Пристигналите на място пожарникари намерили сред руините на къщата две обгорели тела - на 78-годишната майка и 53-годишния й син.

В момента тече разследване, което да установи откъде е тръгнал пожарът. Най-вероятно проблеми в електрическата инсталация от мазето са предизвикали пламъци, които са тръгнали нагоре към стаите. Покривът е паднал е и затрупал майката и синът й, установили разследващите. Вероятно двете жертви първо са се задушили, а след това са изгорели в лумналите пламъци.

По думите на очевидци, леглото на майката, която е спяла на първия етаж, е открито в мазето, след като гредите на пода изгорели.

Добавете Вашия коментар

TOP