Магията на сънищата в нощта срещу Нова година

31 Декември 2017 | 16:55
0 коментара
Любопитно

Според поверието всичко, което си пожелаете в нощта срещу Нова година, ще се сбъдне.

Това е така, защото часовете между 31 декември и 1 януари са най-вълшебният момент в годината. Сънищата ни също имат по-голяма сила и показват какво да очакваме през Новата година, пише sanovnik.bg.

Това, което сте сънували в нощта на Нова година, със сигурност ще се сбъдне, но в продължение на цялата календарна година. Ако в съня ви се появяват символи за печелене на пари, през цялата година ще се радвате на завидно финансово състояние.

Пророческите сънища на Нова година могат и да ви дават знаци за нужните стъпки, които трябва да предприемете, за да промените живота си към по-добро.

Успехи в кариерата

Ще вървите напред в професията си, ако в нощта на Нова година сънувате, че летите без да падате. За успехи в кариератасвидетелстват и сънища, свързани с леко и приятно пътуване, изкачване по стълби, катерене нагоре по планина, засаждане надървета.

Водата също може да символизира отлична година в работата. Ако пиете вода в съня си или измивате краката си, няма да имате никакви проблеми в професионално отношение.

Любов и брак

Ако в нощта на Нова година сънувате, че сте се събрали с близките си хора около пълнамаса, това е добро предзнаменование. Означава, че през следващата година ви чака семейно щастие, като с половинката си ще реализирате всичко запланувано.

Символи за щастлива любов през година са цветята, плодовете и калинка, която сънувате, че каца до вас. Птици, които гнездят, и миловидни животни, също са знак, че ще бъдете влюбени през цялата година.

Финансови успехи

Ако сънувате как спите в нощта срещу 1 януари, непременно ще имате нечуван финансов успех през Новата година. Големи доходи и финансово благополучие може да очаквате и ако сънувате въшки. Пари ще имате и ако сънувате, че си наливате вино, носите топли ръкавици, имате дълга коса или сънувате цъфнали дървета.

Нещастия

Годината няма да бъде успешна за вас, ако сънувате пилета, ако виждате себе си как пазарувате или по лицето ви е обрасла брада. Появата на пожар в съня вещае разруха. Със същото значение са изкопаването на кладенец, подстригването на косата и строшените предмети.

Ако не се радвате на гости, които са ви посетили, ще имате сериозни проблеми в любовно отношение. Всякакви сънища, в които се чувствате объркан, разочарован и нещастен, показват, че предстоящата година няма да е от леките за вас.

Сънища-предупреждения

В сънищата ви предупрежденията се появяват в лицето на най-близките ви хора. Обърнете голямо внимание на разговорите, които водите в съня си през нощта срещу Нова година, защото те ви подсказват как да избегнете главоболията и опасностите през година.

Добавете Вашия коментар

TOP