Мафията в Банско "скърби": Дирекция „Национален парк Пирин” е обезглавена!

03 Март 2022 | 00:39
5 коментара
Общество
Мафията в Банско скърби: Дирекция  Национален парк Пирин” е обезглавена!

Мафията в Банско скърби в социалната мрежа: Дирекция „Национален парк Пирин” е обезглавена! Най-довереният човек на Джипсовете и Цеко Минев - Росен Баненски е напуснал днес директорския кабинет на НП "Пирин". На негово място влиза Валери Мечев, който ръководеше парка преди години.

Pirinsko.com публикува без редакторска намеса пост публикуван в Bansko - the pearl of the Balkans.  

Дирекция „Национален парк Пирин” е обезглавена. Има ръководители, има и предводители - планинското момче, гасило огън и спасявало туристи, стана играчка на властта... Сбъдна се мечтата на октопода и екорекетьора Тома Белев. Росен Баненски е 31 години, верен служител на парковата дирекция и 8 години директор на „Национален парк Пирин”. Баненски винаги е бил на първа линия на всички горски пожари и всички инциденти в Пирин. Рамо до рамо със всички, в кал, в пламъци и пушек. Обичан, уважаван, изключителен професионалист, всеотдаен към работата си и най-вече ревностен радетел за опазване на природата. Росен Баненски е син на Методи Баненски, който единственият българин с 45 години стаж като щатен служител в Планинска спасителна служба и 51 години активно участие в Планинска спасителна служба към Български Червен Кръст.

НЕ Банско, а природата в Пирин загуби и от тук нататак не я чака нищо хубаво...

Според източник на Pirinsko.com, мафията в Банско възнамерява на предстоящите местни избори през 2023 год. да издигне Росен Баненски за кандидат за кмет на община Банско.  Росен Баненски е брат на зам.-кмета на община Банско Стойчо Баненски, за който се знае, че е дясната ръка на братята бизнесмени Иван и Йордан Еринини.

Добавени коментари

Тоо и оне публикува:
03 Март 2022 | 18:34
Каква промяна дойде с това правителство- ще ви кажа- НИКАКВА. Тоя Мечевия педал дето не може да каже цяло изречение без да се омота, нали беше гербаджия, лапаше го на Гошо Икономов, беше кандидат за общински съветник, но го накараха да си плаща данъците и изведнъж ГЕРБ са лоши. Много бързо се е преоцветил тоя педераски Тешовалия. Томе Белев,ти ли бе мършо кърджалииска говориш за далавера, ами нали за теб съществуват само пари, но не и екология, боклук мръсен. Нищо де ти ще се появиш по Банско, ще разбереш какви са банскалиите, ще вземеш още повече да занасяш гъза, недонесеник, мама ти и боклук кърджалииски.
До Аз съм Ванчик публикува:
03 Март 2022 | 18:23
Ще поработи много, но на майка ти путката, да те еба и мизернико
аз съм Ванчик на Мая шофьора публикува:
03 Март 2022 | 11:05
аз съм Ванчик на Мая шофьора. И се смазвам по убаво от Митето Ваканчин мравчо и секой знае дека банските айдуци бирата пилешкото месо , безалкохолното и алкохола е от заведенията на бай Цеко. Браво на Шамби дека пуща фактури та оправаме работата. Поздравления за Тома Белев това което направи Цеко с него на Витоша ще му се върне тъпкано след сезона започва поголовна невиждана проверка на ски зона Юлен и прикриването на стотици сигнали от парк Пирин . И ЕВРОПЕЙСКАТА ПРОКУРАТУРА ЩЕ ПОРАБОТИ МАЛКО!
tase публикува:
03 Март 2022 | 08:32
sdrujenieto iska da izdigne rose banenski za kmet taman sas stoicho da si pravat dalaverite stiga samo chiosovete lapaa
Боре публикува:
03 Март 2022 | 08:20
Росен е добър човек и много разбран но действително с брат му Стойчо са навлезли много в дълбоки води и накрая ше страдат невинни люде. Ако немаше тази зависимост с Цеко там ще ше да се пенсионира в парко ама пуста зависимост а за брачята да не думаме там Стойчо се навежда и без да говори го лапа дури с топките. А са Кадев кат го махне на Стойчо и ще разберат и двамцата че са бръкали ама так требува да стане та да им дожда акъл. А са кой че пази дивата коза еййййй лош Тома Белев лошчовек.

Добавете Вашия коментар

TOP