Мафията си има държава! Запалиха колата на концесионера на ски зона Добринище

27 Февруари 2022 | 09:52
2 коментара
Криминално

Мафията си има държава! Запалиха колата на концесионера на ски зона Добринище. 

Джип "Порше Кайен" горя снощи около 22:00 часа в Добринище. Луксозният автомобил е собственост на единия от концесионерите на ски пистата в града Захари Г. от Пловдив.

Полицията работи по версията за умишлен палеж. Разпитват се служители на ски зоната, преглеждат се и охранителните камери. 

Под сурдинка в курорта се коментира, че Банско се командва от мафията, и може да се предположи, че огнената вендета е сплашване на конкуренцията за пренареждане на туристическия бизнес.

Многократно сме съобщавали, че община Банско имаше намерение да вземе на концесия ски зоната на Добринище и новите зони за туризъм, определени в бъдещия план за управление на Националния парк "Пирин".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

martin публикува:
28 Февруари 2022 | 08:27
predi izborite na[iq se hfaleshe deka iskat da zimat skite na dobrinishte
бия палаа и изнасилват публикува:
27 Февруари 2022 | 10:12
бойко ги пресъздаде тези мишки днес се прават на велики биячи палят заплашват изнасилват наркотици до кога недосегаемите мръши и техните подлоги кату ванчик шофзоре на мая свинята крадецо на бира и пилешко от заведенията на цеко кату баненското мечер лакейчо дека нема мнение докато не му звънне големата или малката курва а за бенината джадия нема да говорим там се знае с алекс пернишкия го цикат до край а забуриш коки тава убаво дете не чуе не види ама нослето пудри оти не се издръжа на напрежението и са кво искаа да земат и добринища ами ай нека го земат да видим ка

Добавете Вашия коментар

TOP