Лудогорец победи Спартака (Търнава) с 2:1

01 Декември 2023 | 08:54
0 коментара
Спорт
България
Лудогорец победи Спартака (Търнава) с 2:1

Аржентинският нападател на Лудогорец Матиас Тисера заяви, че всички в отбора са заслужили победата като гост на Спартак (Търнава) с 2:1 в турнира Лига на конференциите. Той донесе успеха на тима с гол в петата минута на добавеното време на двубоя.

"Винаги трябва да сме подготвени. Трябва да работиш по най-добрия начин, когато отборът се нуждае от теб. Тимът заслужаваше победата, тези три точки са много важни за нас. Всеки винаги иска да играе повече и да вкарва повече, дойдох с очакването да играя, исках да играя, получих няколко минути и се възползвах от това", каза Тисера след мача.

Неговите съотборници Якуб Пьотровски и Оливие Вердон също бяха доволни от победата.

"Вярвахме в нас и успяхме. Имахме доста шансове и можехме да вкараме по-рано. Вратарят на Спартак имаше отличен ден. Сега всичко зависи от нас. Трябва да спечелим последния мач, за да се класираме", заяви Пьотровски.

"Най-важна е победата. Важно беше да реагираме след загубата от Славия. Имахме много положения, но беше трудно да отбележим срещу този вратар. Беше важно да вкарам дузпата, трябваше да се върнем бързо в мача. Трудно е в такъв момент, но се справихме, пресирахме до последния момент, за да отбележим", коментира Вердон, който пропусна дузпа за българския шампион.

"Нашата цел е да сме първи. Искаме две победи в първенството и една за Купата преди този мач", добави той.БТА

Добавете Вашия коментар

TOP