Лятна филмомания под звездите в Банско

14 Юли 2022 | 17:33
8 коментара
Култура
Лятна филмомания под звездите в Банско

Ако сте любители на приключенски и екстремни филми, очакваме Ви на „Лятна филмомания под звездите“ на 21, 22 и 23 юли – най-доброто от Банско Филм Фест.

И тази година ще Ви пренесем под звездното небе на Банско и Пирин планина, за да се докоснете до най-доброто от световното екстремно, планинарско кино с филми за смелост, приятелство и солидарност, снимани на едни от най-трудно достъпните и отдалечени места на нашата Планета.

Всички гости на Банско ще се насладят на филмов маратон в три филмови вечери под звездите и ще могат да се докоснат до най-доброто от световното кино с 8 филма от Австрия, Испания, Словакия, България, Австралия, Полша, Белгия и др.

Ще пътуваме от Хималаите до Патагония, от Алпите до река Ганг в Индия, ще видим и 5 коренни жени от Боливия и тяхната мечта да изкачат най – високата планина в Южна Америка, ще разберем колко са свещени планините за непалците и възможно ли е да се спуснеш със ски от осемхилядник?

Лентите в програмата на „Лятна филмомания под звездите 2022″ представят още много уникални кадри и герои – най-известните приключенци в света!

Прожекциите стартират в 21.00 часа на площад „Никола Вапцаров“, град Банско, вход свободен.

Добавени коментари

ввввв публикува:
15 Юли 2022 | 21:13
да се краде в обштината е меко казано иван кадев ще се задави
А-а-а БРАВО! публикува:
15 Юли 2022 | 18:30
Ето разбра се за какво си мечтае Мацурев Сашо! ЗА КМЕТ НА БАНСКО!!! Е кье стане! Ама го нема бай му Гошо Монтофонски да го направи я кмет,я депутатин и после да се хванат за гушите пред Народното събрание,та бат им Бойко да ги разтървава.Ха-ха-ха-ха-а-а! Партийният му орган ще бъде вестник Стършел.Млад,снажен,с дълга ,буйна къдрава коса,страхотни очи-като на настъпена жаба,с дар слово,което се лее като мед от устата му и най-важното-ГОВОРИЛ Е ОТ ТРИБУНАТА НА НАРОДНОТА СЪБРАНИЕ!!!Като никой друг!Ама айде стига де!Има ли смисъл да го коментираме-той е един в селото НЕ!,ами в държавата! Сашко много те обичаме всички:и аз,и Динето Бърдарево,и кака ти Сашка,и Кадев /виж как те награди/всички те обичаме! Ти си единственият в Банско с висока цена! Ще ти направим голям паметник.Като на Кольо Вапцаров,та дори и като на Паисий.Ама като на Вапцаров-да гледаш от високо,та на далеко.В прозорците на общината,та да гледаш кой какво прави и нищо да не може да се скрие от тебе!Ама Сашо бре,ти съмняваш ли се,че някой няма да гласува за тебе?!Всички,всички сме ЗАД тебе! Ако Банско е 9 000-то за тебе са 11000 избиратели.Но НЕ забравяй:това го дължиш на всички тези,които пишат са тебе и толкова те "хвалят".А те почнаха от рано и навреме! А!Пропуснах-а ти можеш ли да пишеш?
Банско е МАЦУРЕВ! публикува:
15 Юли 2022 | 17:44
Приятели на Банско! Баненски сподели наскоро в общината, че е притеснен от Мацурев, понеже Мацурев поискал в личен разговор с него да се спре с ограбването на общината и да се почне да се мисли за хората! Браво на Мацурев за смелостта му! За съжаление, освен ако Мацурев не се заеме лично с общината, нищо няма да се промени ..
Банскалия публикува:
15 Юли 2022 | 14:58
Много хора мразят Мацурев защото той е млад, снажен, успял, образован и амбициозен! Много му завиждат, понеже е бил на трибуната в Народното събрание! И не, Баненски, ти тези качества ги нямаш! Не, ти ставаш за лидер на селска дружинка, но не и за кмет, депутат или политик. Нищо де, Банско си има своя политик в лицето на Мацурев, а ти Баненски стой далеко от голямата игра, понеже никога не си я играл!
Така е! публикува:
15 Юли 2022 | 14:32
МАЦУРЕВ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СТИГНЕ! Дори Мацурев да се обърне и движи в обратн посока - пак никой не може да го срещне! Защото него го НЯМА НИКЪДЕ!А и как да го стигнеш с тази тротинетка?! Мацурко,Мацурко-о-о,да ти ядат чопката,ако имаш такава!Ама това го знаят само добринищене.
Запознат! публикува:
15 Юли 2022 | 08:03
Приятели на Банско! След като Мацурев получи признателна грамота от кмета Кадев,в общината Баненски споделял на колеги, че не се справя със задачите си и му е омръзнало да се опитва да догонва успехите на Мацурев! Много искал да може да задмине Мацурев, но нямал способностите за това!
хюндаи публикува:
14 Юли 2022 | 23:18
ще патуваме с джиповете на кадев и баненски за по 100 000 хиляди лева те не са от корупция те са спестени от закуска
Ха така! публикува:
14 Юли 2022 | 21:55
Ще пътуваме от Хималаите до Патагония,от Алпите до река Ганг в Индия.И тука спираме,защото не можем я премина с тротинетката на Сашо.Ама ще обиколим Банско с нея да разлепваме плакатите.

Добавете Вашия коментар

TOP