Лятна академия на открито за децата в Благоевград

15 Юни 2020 | 12:16
0 коментара
Култура

До 17 юли ще продължи тазгодишното издание на традиционната лятна академия, организирана от Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. Стартът бе даден днес с артистична програма на част от школите към Центъра.

Поради епидемиологичната обстановка, творческите ателиета ще бъдат разпръснати в целия квартал „Вароша“ и пред Младежкия дом, за да се спазва необходимата дистанция. Ще бъдат спазени всички препоръки на Министерството на здравеопазването, на всяка работилничка ще има дезинфектанти. Това каза за Радио Благоевград Силвия Иванова, директор на ЦЛТРДБ.

Посещенията на децата ще стават след попълване на декларации и предварително записване. Родителите могат да получат подробна информация за графика за провеждането на заниманията, от организаторите на ЦЛТРДБ.

Малчуганите могат да се включват в безплатните занимания по пиано, китара, фолклорни и класически танци, изобразително изкуство, декоративно приложно изкуство, керамика, стъклопис, конструиране, мода и дизайн. 

Добавете Вашия коментар

TOP