Ловна вечеринка събра ловци и рибари от Пиринско в Сандански!

21 Декември 2017 | 10:40
0 коментара
Култура

Ловно – рибарско дружество „Сокол – 1920“ и Община Сандански организираха вчера Ловна вечеринка в центъра на град Сандански.

Председателят на ЛРД „Сокол – 1920“ – Кирил Спаневиков откри първата по рода си ловна среща с думите: „Надявам се да възродим една забравена традиция, да покажем постиженията си от изминалия ловен сезон – постижения не само като улов, ами като малко общество, което се грижи за околната среда“.

Кметът на община Сандански – Кирил Котев също поздрави всички членове на дружеството като връчи на председателя решението на Общински съвет – Сандански, с което им се предоставя място, на което да съградят свой Ловен дом.

За да уважат инициативата гости на вечеринката бяха кметът Кирил Котев с неговия екип, Георги Георгиев – Председател на Общински съвет – Сандански, Борис Щурков – началник на РУ Сандански, Директорите на горски стопанства Сандански, Катунци и Струмяни, управителният съвет на ЛРД „Сокол – 1920“ и голяма част от членовете на дружеството.

За празничната вечер бяха подготвени и много изненади. За творческата програма и настроението на всички се погрижиха Духов оркестър – Сандански, ТС „Празник“, Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ при Читалище „Отец Паисий“ – гр. Сандански, Мъжка фолклорна група „Голешовски фантове“ и Ваня Найденова.

Най-младите рибари – Димитър Траянов /9 г./ и Васил Щурков /9 г./ получиха грамоти за своя ентусиазъм.

Грамоти бяха връчени и на всички войводи на всяка от дружинките.

Празничната вечер завърши с томбола и чаша вино!

Добавете Вашия коментар

TOP