„Любов на стативи“ в Благоевград

03 Октомври 2021 | 18:01
0 коментара
Култура

Колективна изложба „ Любов на стативи“ събира ценители на изкуството в Благоевград. Проявата е насрочена за утре от 17,30 часа в Регионален исторически музей в Благоевград.

На нея десет автори показват своето изкуство – Атанас Карадечев, Вили Костова, Васил Василев – Зуека, Петра Добревска, Танер Мерт, Милена Попова, Меглена Божанова – Петрова, Любомир Кацаров, Кристина Ляхтова, Анета Манолова. За тях любовта и позитивното отношение към света с всичките му достойнства и недостатъци, са движеща сила, която включват в творбите си. Те споделят своето изкуство, обединени от вътрешната необходимост, да кажат „Обичайте!“, в странното време, в което живеем.

Зрителите могат да видят творби в различни стилове и художествени техники, обединени от идеята и изразяващи вътрешния свят на всеки един от авторите. На откриването, изкуствоведът д-р Дочка Кисьова – Гогова ще представи художниците. Специално е участието в изложбата на скулптура Атанас Карадечев.

Авторите са подготвили и малка изненада, с която искат да ви зарадват допълнително. Те ще рисуват на живо пред вас и заедно с всички желаещи от вас, за което ще ви очакват в 17.00 ч.в Регионален исторически музей в Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP