Любов ли е да я опишеш! Плевнелиев строи палат на Деси в Банско!

29 Януари 2018 | 16:37
1 коментара
Любопитно

Няколко месеца след като бившият президент Росен Плевнелиев продаде къщата си в разложкото село Баня за 550 хил. евро, предприе стъпки за изграждането на нов дом за него и синоптичката Деси Банова, съобщават местни хора.

Мястото се намирало само на няколкостотин метра от старата къща на Плевнелиев, която днес е собственост на крупен бизнесмен, а наоколо нямало други жилищни сгради.

Според местните земята била закупена от бившия държавен глава преди повече от 10 години, когато квадратният метър там вървял по 20-30 лева. По същото време той издига и предходната си вила, направена изцяло във възрожденски стил. До 2009 г., когато влиза в политиката и става министър на регионалното развитие, Росен отсядал със синовете си в Баня почти всеки уикенд.

Според запознати, до строежа на новата къща най – вече се стигнало, след като на Деси Банова никак не ѝ било приятно да спи в леглото на бившата съпруга на Росен – Юлияна, и започнала да обработва любимия си мъж да реши проблема кардинално.

Хлътналият до уши по нея Плевнелиев не се поколебал нито за минута и веднага задействал процедурата с продажбата и започването на нов строеж, където любивата му да е господарка.

Синоптичката искала всичко в планинския палат да бъде обзаведено изцяло по неин вкус, който доста се различавал от този на Юлияна.

Макар да си направила десетки снимки в градината, която доскоро бившата жена на Плевнелиев стопанисвала, Деси не скрила, че ако имала поле за изява, щяла да се справи с интериора в пъти по-добре.

Изпълнението на желанието ѝ не закъсняло и синоптичката вече била в трескаво очакване да даде и своята заслуга за имота в Банско.

Строителството все още не било стартирало, тъй като зимният сезон в планинския район е неподходящ за това, но проект за къщата Плевнелиев вече имал.

Знае се официално, че Общинският съвет в Разлог е одобрил изготвяне на подробни устройствени планове за трасета на водопровод и електропровод, с които ще се захрани имотът им в местността Камено, землището на Баня.

Добавени коментари

Пешо публикува:
30 Януари 2018 | 08:40
Ще строи я! Обича си я и ако иска десет палата ще и построи!

Добавете Вашия коментар

TOP