Любо Витанов отново се връща в „Банско“

26 Юни 2015 | 09:58
1 коментара
Спорт
Любо Витанов отново се връща в  Банско

Новите попълнения в отбора на Александър Томаш станаха 7

Интересна метаморфоза претърпя кариерата на опитния полузащитник Любомир Витанов. Роденият в Гоце Делчев футболист е играл в "А" група за „Пирин“ Благоевград, „Локомотив“ Пловдив, „Миньор“ Перник и родния „Пирин“ ГД. През юли миналата година Витанов се договори с „Пирин“ Благоевград, направи само 2 тренировки и изненадващо си тръгна и отиде в Банско. През зимната пауза все пак облече екипа на благоевградските „орлета“ и помогна на отбора да спечелят промоция за "А" група. Това лято Витанов отново се завръща в Банско.

Освен него към отборът от планинския курорт се присъедини и централният бранител на „Черноморец“ Борисов. Така новите попълнения в отбора на Александър Томаш станаха 7. За отбора от „Банско“ предстоят 3 поредни контролни срещи с отбори от "А" група – „Монтана“, „Пирин“ Благоевград и „Славия“.

E79 News

Добавени коментари

Кравешка История публикува:
28 Юни 2015 | 00:05
Знаете ли тоз войвода, стар и глупав по природа. Чета има той голяма, май са трима или двама. Кмет решил е пак да става и на комунизма се продава. Но не среща веч подкрепа, за съдбата тъй нелепа. Сутрин скубе си косите, в Кипър скрити са парите. От далеч се пак умува, Гласове отново да купува. Глупаво Бохемче обикаля, Търси някой да окаля. Черна пропаганда води, от врата на вратата ходи. Тази чета силно застрашена, на всякакви мизерии решена. Шамби сляпо се надява, есен байрака да развява. Но уви е сметката отново крива, математика е пак фалшива. Знайте: Времето лети, лети. Две и две не прави три.

Добавете Вашия коментар

TOP