Любо Пенев би дузпата на Караджата от Кресна, екипът му с автограф оценен на 149 лв.

11 Юни 2022 | 15:46
0 коментара
Спорт
Любо Пенев би дузпата на Караджата от Кресна, екипът му с автограф оценен на 149 лв.

Новият наставник на ЦСКА 1948 Любослав Пенев би дузпата на националния вратар Иван Караджов. Развръзката на сагата с кресналията беше предрешена с привличането на стража на „Берое“ Генадий Ганев, с което мястото на Караджата в тима на авиаторите изстина, въпреки че се пече трансферът в чужбина на титуляря под рамката Даниел Наумов.

„ЦСКА няма да поднови договорите си с петима футболисти, които официално няма да бъдат част от армейците за старта на сезон 2022/23. Става въпрос за вратарите Иван Караджов и Християн Христов, защитниците Деян Лозев и Георги Пенев и полузащитника Емил Мартинов“, гласи лаконичното изявление от клуба, който същевременно пусна на пазара лимитирана серия фланелки с №9 на Л. Пенев, лично подписани от предводителя на числото. Колекционерите може да се сдобият с екипа срещу 149 лв.

„Ел Голеадор! Една от най-емблематичните деветки в историята на ЦСКА! Славата на Любослав Пенев се простира от родните предели чак до Испания, а уменията му пред гола са вдъхновили милиони почитатели на играта. Трикратен шампион на България с армейците, трикратен носител на Купата на Съветската армия, „Най-добър футболист на България за 1988 година”! Един от най-изявените голмайстори през 90-те години в испанското първенство с над 100 попадения в елита. Единственият българин, вкарвал хеттрик във вратата на най-титулувания тим в света – „Реал Мадрид”! Топ реализатор на „Атлетико Мадрид” за сезон 1995/96 с впечатляващите 22 гола! Всичко това е Любослав Пенев, който вече с гордост ръководи състава на ЦСКА като старши треньор! Клубът ви предоставя уникалната възможност да се докоснете до част от магията на Ел Голеадоер и да се сдобиете с изключително ценен артикул, който несъмнено би обогатил вашата футболна колекция или би бил идеален подарък за ваш близък Армеец“, написаха от ЦСКА 1948.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP