Любо Пенев би дузпата на Караджата от Кресна, екипът му с автограф оценен на 149 лв.

11 юни 2022 | 15:46
0 коментара
Любо Пенев би дузпата на Караджата от Кресна, екипът му с автограф оценен на 149 лв.

Новият наставник на ЦСКА 1948 Любослав Пенев би дузпата на националния вратар Иван Караджов. Развръзката на сагата с кресналията беше предрешена с привличането на стража на „Берое“ Генадий Ганев, с което мястото на Караджата в тима на авиаторите изстина, въпреки че се пече трансферът в чужбина на титуляря под рамката Даниел Наумов.

„ЦСКА няма да поднови договорите си с петима футболисти, които официално няма да бъдат част от армейците за старта на сезон 2022/23. Става въпрос за вратарите Иван Караджов и Християн Христов, защитниците Деян Лозев и Георги Пенев и полузащитника Емил Мартинов“, гласи лаконичното изявление от клуба, който същевременно пусна на пазара лимитирана серия фланелки с №9 на Л. Пенев, лично подписани от предводителя на числото. Колекционерите може да се сдобият с екипа срещу 149 лв.

„Ел Голеадор! Една от най-емблематичните деветки в историята на ЦСКА! Славата на Любослав Пенев се простира от родните предели чак до Испания, а уменията му пред гола са вдъхновили милиони почитатели на играта. Трикратен шампион на България с армейците, трикратен носител на Купата на Съветската армия, „Най-добър футболист на България за 1988 година”! Един от най-изявените голмайстори през 90-те години в испанското първенство с над 100 попадения в елита. Единственият българин, вкарвал хеттрик във вратата на най-титулувания тим в света – „Реал Мадрид”! Топ реализатор на „Атлетико Мадрид” за сезон 1995/96 с впечатляващите 22 гола! Всичко това е Любослав Пенев, който вече с гордост ръководи състава на ЦСКА като старши треньор! Клубът ви предоставя уникалната възможност да се докоснете до част от магията на Ел Голеадоер и да се сдобиете с изключително ценен артикул, който несъмнено би обогатил вашата футболна колекция или би бил идеален подарък за ваш близък Армеец“, написаха от ЦСКА 1948.в.Струма


Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?