Любо Нейков два пъти нокаутира Слави в ефир с по-висок рейтинг

19 Декември 2015 | 15:02
0 коментара
Общество
Любо Нейков два пъти нокаутира Слави в ефир с по-висок рейтинг

Поредна победа на Любо Нейков над Слави Трифонов. На два пъти комикът нанесе поражения на предаването на Дългия по гледаемост. Рейтингите от информационния бюлетин на пийпълметричната компания „Нилсен адмосфер” показват черно на бяло превъзходството на пълничкия актьор над омръзналото „Шоуто на Слави”.

Статистиката е за най-гледаното през октомври в България, съобщава „България днес”. Първото място обичайно е заето от турски сериал. След това по гледаемост се нареждат волейболния мач между България и Франция от Европейското първенство, централните емисии новини на bTV и Нова телевизия, риалити форматите „ВИП брадър”, „Х фактор” и „Фермата”.

Първата победа на Любо Нейков над бившия му деспотичен шеф е „Столичани в повече”. Най-дългият български сериал е на 11-о място в Топ 25 на „най-гледаното”. Слави е чак на 20-то място. Най-скандалното е, че за октомври „Столичани в повече” са завъртели едва 4 епизода, а „Шоуто на Слави” се е излъчвало 22 вечери.

Нейков още веднъж надскочи Слави през октомври. Предаването му „Комиците” също е по-харесвано от шоуто на Дългия.

Резултатите идват в много удобен за Любо Нейков момент. Тази процентова победа като нищо може да уреди 2 млн. лв. повече за комика, вместо да отидат при Трифонов. В момента именно за тази сума спорят Дългия и Любо, а продуцентите се чудят на кого да гласуват доверие. Милионите ще отидат за две предавания – едно музикално риалити и предаване, подобно на „Господари на ефира”.

Добавете Вашия коментар

TOP