Любен Татарски готви протест в Разлог срещу решенията на шефа на ЮЗДП Дамян Дамянов

13 Декември 2021 | 11:16
12 коментара
Общество
Любен Татарски готви протест в Разлог срещу решенията на шефа на ЮЗДП Дамян Дамянов

Сивият кардинал Любен Татарски готви протест със собственици на дърводобивни и дървопреработвателни фирми срещу предстоящата смяна на директора на „ДГС Разлог” Иван Гърков.

От бранша коментират, че това е стара вражда между Татарски и шефа на ЮЗДП Дамян Дамянов. 

Мотивът им е, че от назначаването му през август 2018 г. с него се работело много добре, дърводобивният план се преизпълнявал на 120%, комуникацията била лесна и той се съобразявал с проблемите им.

„Ако ръководството на ЮЗДП не чуе протеста ни, сме категорични, че няма да работим с друг директор, заплашиха дърводобивниците.

Директорът на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов потвърди пред „Струма“ информацията за готвената в понеделник смяна, но бе категоричен, че няма да отстъпи. Той припомни, че рокадите на директорите в отделните горски стопанства, които ЮЗДП от години прави на по няколко месеца, са за да се предотврати възможността за корупционни схеми, в които директорите могат да влязат при по-продължителен престой в един директорски кабинет. За самия Гърков Дамянов уточни, че няма да го връща на предишната му месторабота в Пещера, а смята да го остави като заместник-директор в „ДГС Разлог”.

Името на новия шеф на Горското в Разлог Иван Гергов пък се свързва главно с управлението му на „РДГ Благоевград”. 

След кратко оставане без работа през 2019 г. Иван Гергов пое управлението на „ДГС-Кресна”, но миналата година бе отстранен и от там и отново излезе на борсата. Сега за пореден път става директор.

Добавени коментари

Danqnov публикува:
15 Декември 2021 | 23:40
Да се готви най простия директор в околията Илко Марципан в дгс Добринище, той е следващия уволнен
Kuteto публикува:
15 Декември 2021 | 23:38
Q sam nai golemiq proverqvasht i dashterqta e sekretarka na directora i gi controliram si4ki ina4e sam mnogo pros
Цапата публикува:
13 Декември 2021 | 21:30
Кой и да е директор я че си режа като най-големио, да го духаа горсси да го духа държавата да го духа веикато
21 публикува:
13 Декември 2021 | 16:18
В скоро време ще ги почнат на 21. Да се види и знае кой кум, кой сват, кои на булката брат.
Горския публикува:
13 Декември 2021 | 15:49
Хе хе хе... Смях...и какъв Любен, какъв Гергов. ДГС Разлог се управлява от оня дългуч Лечов, Гърков само се разписва за заплата, формирана от 120 % изпълнен план. Лечов командва от Кингс, дървата от контингента за местно население отива в Банско...Гърков е фигурант. В ДГС Разлог се дават дърва като завали първия сняг, единствено от всички ДГС в района. Та какъв Любен, какъв Гергов, още си е дългата ръка на гербавите... Парадокс :и двамата бяха в актива на Гербавите... А гората, горката - замина.Сече се и се вози само едрото, другото гние по обектите, затрупано с клони. И ще реват Лечов и компания...
Хи-Хо Ха-Хо публикува:
13 Декември 2021 | 13:32
Дали ще има някой да се опълчи срещу селските задруги на власт имащи с чобанчета от които страда обикновения народ, бизнес и природа
Холандеца публикува:
13 Декември 2021 | 11:52
Какво мрънка (А НА МЕНЕ). Нима не беше холадска, нюмарсиянска и не знам каква си ХАМЕФАТ, нима биядисващия пейки ГЮРОВ, не построи палата, нима на Гейчев безработния син не направи лаборатория! Не се правете на чукнати, до тука бехте!!!!
Гунди публикува:
13 Декември 2021 | 11:37
Само вчера Язовеца е прекарал 10 кубика незаконно
Разлог публикува:
13 Декември 2021 | 11:29
В едно гърне пърдят Дамянов и Татарски
дине публикува:
13 Декември 2021 | 11:29
е нема вече мандра нема щипката да движи и сутрин и вечер и сабота и неделе и сашко попов и кутето да разшиват лакардии па едни да труппа пирамиди е нема вече тумбе нема
butleto публикува:
13 Декември 2021 | 11:24
ta tava samo qzoveco se klechi nema koi da ide na protest martin vikal qzoveco me kara ma neche odim na luben po akale.
РАЗЛОГ Е В ТРАУР публикува:
13 Декември 2021 | 11:22
Защо излизат на протест и нема кой да излезе на протест всички са мишки. Излизат на протест защото четири години са сси правили игрите и сега вече им е криво и дали тази схема ще продължи евала на Дамянов нема назад мъжкар не се подава на Любен Татарски и неговата мафиотска структура А НА МЕНЕ

Добавете Вашия коментар

TOP