Любчо Арнаудов от Сандански твори стихове и песни, докато приготвя скарата

27 Април 2022 | 16:14
0 коментара
Общество
Любчо Арнаудов от Сандански твори стихове и песни, докато приготвя скарата

57- годишният Любчо Арнаудов от Сандански, намери смисъла на съществуването си, като се насочи да пише стихове и да издава песни. Тази дейност най-много му се отдава, докато е зад скарата и приготвя вкусни пържоли. На скоро той издаде първата си стихосбирка озаглавена „На дъщеря ми“. Стимул за това му даде неговата дъщеря Ваня Арнаудова, която е студентка в ЮЗУ „Неофит Рилски“. Първото му стихотворение бе написано по повод 18- годишнината й.  Друга творба бе превърната в песен, посветена на Преродобна Стойна.

  „Идеята за писане на стихотворенията се появи малко преди рождения ден на дъщеря ми, тъй като исках да й направя специален подарък, който да остави важен спомен и следа в живота й. След първото стихотворение, започнах да пиша и останалите. Думите започнаха от самосебе си да се редят в ума ми. След това стихотворението за Преподобна Стойна стана песен. Мелодията дойде в ума ми от самосебе се също. Беше ми мечта, да  направя клип на тази песен. Споделих със семейството си тези мои планове и те ме подкрепиха. Не съм професионалист в областта на писане и пеене, но ми е хоби, което ме прави много щастлив.“ – сподели поета.

Любчо Арнаудов е служител във фармацефтична компания в град Сандански, където живее със  съпругата си Диана и с дъщеря си. Той е пример за това, че когато имаш подкрепата на близките си, можеш да успееш във всичко и да превърнеш мечтите си в реалност. /тв Дартс/

Добавете Вашия коментар

TOP