Линда Петкова в столична болница, докато премиерът в оставка раздува в Банско

31 Юли 2022 | 13:32
1 коментара
Общество
Линда Петкова в столична болница, докато премиерът в оставка раздува в Банско

Съпругата на Кирил Петков – Линда, е била в болница миналата седмица, научи „Ретро” от очевидци. Канадката се появила в „Токуда” в компанията на една от дъщерите си, но не била придружавана от съпруга си, който по това време бил зает с „изнесено заседание“ с депутатите и ръководството на партията си в суперскъпия и луксозен хотел „Кемпински” в Банско.

Линда се появила в болницата и без охранители от НСО, които традиционно дежурят пред жилището им на столичната ул. „Цар Шишман”, тъй като явно целият антураж от гардове е бил мобилизиран за командировката на мъжа й.


До болничното заведение Линда стигнала с личния си автомобил и известно време се лутала по коридорите, докато открие точния кабинет. Пациенти разкриват, че се държала дискретно и ненатрапчиво и по никакъв начин не проявявала претенции на ВИП пациент и не държала да й бъде обърнато специално внимание, макар да била разпозната както от лекуващите сe там, така и от целия персонал. Канадката обаче помолила да не се разчува каква е причината за посещението й, нищо че не изглеждала твърде притеснена. Свидетели споделят, че вероятно е ставало дума за проблем на дъщеря й, който обаче не бил сериозен, тъй като двете не останали в лечебното заведение за дълго. В свои интервюта сладкарката е признавала, че средната от трите им дъщери с Петков – Ема, страда от диабет тип 1 и се лишава от много храни, за да бъде здрава. Другите им две деца – Ванеса и Ана пък имали алергия към глутена – белтък, който се съдържа във всички производни на жито, ръж, ечемик, овес и други подобни култури, което също налагало да бъдат на постоянна диета.

Какъвто и да е бил здравословният проблем, отвел Линда и едно от децата й в болница, очевидно е бил овладян бързо, тъй като само няколко дни по-късно канадката сподели, че вече е в лятна ваканция и се намира на морето. Тя публикува във фейсбука си снимка на лагерен огън по залез слънце, а от кадъра е видно, че романтичната идилия се е случила в двора на тяхната къща в луксозния курорт Лозенец край плажа Корал. Там от ранна пролет се е закотвил и Петко Петков – баща на Кирил и свекър на Линда, който варди семейната собственост като куче пазач от любопитни туристи и недоброжелатели на семейството. През миналия уикенд Петков-старши пусна снимки от Корал с премиера в оставка и жена му, след които в интернет пространството лумнаха жестоки скандали, че Кирил наводнил плажа с гардове от НСО, които притеснявали летовниците.

Добавени коментари

еблио публикува:
31 Юли 2022 | 16:56
на банско , ама с ленчето!

Добавете Вашия коментар

TOP